Klargør haven til sommer

sommerhave

Klargør haven til sommer

(sponsoreret indhold)

Det er ved at blive forår, og vejret er ved at blive bedre. Det betyder, at det snart er havetid. Har du en stor have med en masse forskellige ting, er der mulighed for, at der skal gøres en masse ting klar før haven kan bruges. Dette kræver tid, kræfter, værktøj og ideer. Alt dette vil blive berørt her.

Bidro aflang Ledflex

Hav værktøjet i orden

For at komme i gang med at ordne haven, skal værktøjet være på plads. Der skal måske bruges økser, save eller spader. Det alle disse har tilfælles er, at de skal være skarpe for at kunne bruges optimalt. Det er meget få mennesker, der gider slås med en sløv økse. For at slibe disse har du brug for en bænksliber. Den gør det lettere, og billigere på længere sigt, at have skarpe redskaber, som du kan bekrige haven med. køb bænksliber her. Når udstyret er i orden er det på tide at komme i gang ude i haven. Her er nogle af de ting, der skal være styr på, før haven er klar.

Det kan du gøre for at forbedrede haven

Det første, der kan gøres, er at skære frugttræer og buske til. Meget lange grene med plads til mange blade kan forhindre træet i at lave en masse frugt. Derfor skal du også sørge for, især på vindrueplanten, at knække nogle blade af i ny og næ, så næringen ikke spildes på disse. De planter, som skal være i haven, men som ikke er flerårige, skal plantes igen. Det gælder f.eks. agurk, tomat og forskellige blomster. Skal nogle af disse ting være i et drivhus, kan det være, at dette skal ordnes. Det betyder f.eks. en fejning, vask og vinduespudsning. Har du jordbærplanter, eller andet, som fuglene elsker, skal disse overdækkes. Så bliver de ikke spist. Havemøblerne skal desuden ud. Så er haven så småt ved at være klar.

LÆS OGSÅ: Er de huslige pligter blevet for meget så få hjælp her.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe