Hjælp til rengøring og andre huslige pligter

Hjælp til rengøring og andre huslige pligter

(annonce)

Det er ikke altid, at det er tid, der er overflod af i hverdagen. Balancering af arbejde, familie, fritid OG huslige pligter kan være vanskeligt. Når hverdagen kører på fuld drøn er det sidste man vil tænke på rengøring, vinduespudsning, havearbejde og alle de andre huslige pligter, som skal ordnes. Den gode nyhed er, at hvis der er råderum i budgettet, så er der ikke noget af det nævnte, som du ikke kan betale dig ud af.

Bidro aflang Ledflex

Skræddersy din rengøringshjælp

Jeg vil begynde med den allerstørste byrde, der måske skal lettes fra dine skuldre. Hjælp til rengøringen. Et rent og pænt hjem er vigtigt, men det er ikke altid, at der er tid til det. Det er heller ikke altid, at du har lyst til at sætte din fritid af til det. Derfor kan du hyre rengøringshjælp til at komme regelmæssigt, eller bare en enkel gang, hvis nu rengøringen har været negligeret i et stykke tid. Det er heller ikke sikkert, at det er hele huset, der trænger. Måske er det bare en støvsugning eller en rengøring af badeværelset, der skal til for, at jeres hverdag kan hænge sammen. Du kan altså skræddersy din rengøringshjælp. På den måde bliver det ikke endnu en byrde for dig.

Havearbejde og vinduespudsning

Ud over rengøringshjælp er der også haven og vinduerne, der skal ordnes. Her kan du også hyre noget hjælp. Til haven kunne det være den årlige hækklipning eller den ugentlige græsslåning, du ikke kan overskue. I så fald kan du søge lidt rundt på nettet, og finde netop den person, du står og mangler. Hjælpen er ikke mange klik væk. Nogle nabolag har også en decideret arbejdsdreng, hvis fritidsjob det er at hjælpe andre med pligterne. Jeg er sikker på, at du kan finde lige præcist det hjælp du står og mangler.

LÆS OGSÅ: Vil du gerne have dit eget fitness rum i boligen? Se mere her. 

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe