Opgrader dit hjem med nyt gulv i sildebensparket

Sildebensparket er et fint valg af gulv til boligen
Sponsoreret indhold

Går du rundt og overvejer at skifte det slidte gulv i dit hjem ud med et nyt, moderne og forbedret en af slagsen, så er du endt det helt rigtige sted, hvor du her på siden kan finde inspiration.

Mulighederne for nye gulve er mange, og står du alene i processen om at skulle foretage valget, så leder du formentlig efter god inspiration, hvor et af de populære valg kan være sildebensparket.

Bidro aflang Ledflex

Et populært valg til alle indretningsstile  

Med et sildebensgulv kan du påbegynde en smuk og simpel indretning, der passer lige ind i din personlige stil, da gulvet passer ind i forskellige indretningsstile. Fx kan en sildebensparket i en lys træsort passe glimrende til den minimalistiske og skandinaviske indretningsstil, hvor gulvet bidrager til varme og hygge, som skaber et flot modspil til det kølige look.

Gulvet er alsidigt og kan tilpasses til nærmest enhver indretningsstil, som matcher både ældre boliger og nybyggeri, hvor det kan være med til at pifte ethvert rum op og tilføje et strejf af elegance til boligen.

Sådan danner du en rød tråd i boligen med sildebensparket

Hvis du ønsker at danne en rød tråd gennem din boligindretning, så kan du gøre det gennem valg af gulv.

Sildebensparket kan være en god måde at skabe en sammenhængende stil i dit hjem. For at skabe en rød tråd kan du vælge at bruge samme type gulv i alle rum, eller variere farve og størrelse på mønsteret for at skabe variation i rummene. Du kan også vælge at lægge gulvet i en bestemt retning for at skabe en visuel sammenhæng i hjemmet. For eksempel kan du lægge det parallelt med vinduerne for at give indtryk af større vinduespartier.

Novasel - Perskindol

Uanset hvilken tilgang du vælger, kan sildebensparket være en god måde, hvorved du kan skabe en rød tråd i dit hjem og give et gennemført udtryk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe