Oplev velvære i verdensklasse udenfor – kombiner udeliv med velvære

udeliv og velvære

Annonce

Leder du efter lidt ekstra velvære og luksus i din hverdag? Måske har corona givet spændinger i kroppen, som du trænger til at få bugt med? Men tænker du altid, når du ligger i et badekar: gid det stod udenfor? Hvis du gerne vil have velvære, men kombineret med den friske luft, så kan du læse med her. Om du trænger til afslapning, afspænding eller en opvågning og en rutine af velvære, så er der inspiration at hente.


Velvære midt i haven

Drømmer du også tit om at synke ned i efter en lang arbejdsdag? Men bliver du ofte træt af den tætte og fugtige luft og bliver alt for varm? Så kan det være, at et udendørsbad kunne være noget for dig.

Bidro aflang Ledflex

I Danmark må vi døjes med det skiftende og lunefulde vejr. Derfor kan det være nødvendigt at skabe velvære både sommer og vinter. Der findes både badekar og udespa, som er beregnet til at stille ud i haven, og som kan bruges og nydes året rundt.

Der er ikke noget mere magisk end at sidde i et udespa på en klar aften med stjerner på himlen. At kunne varme sig i det boblende vand, mens den kølige aftenbrise fylder luften. Og det kan benyttes af alle, på alle timer af døgnet. Om det er til legende børn eller til en romantisk aften under stjernerne.


Det kolde gys og en varm sauna

Vinterbadning er blevet rigtigt populært i de seneste år. Og det er da også en sund og god dille. Når du hopper i det kolde vand, så suser blodet gennem dine årer, og det styrker derfor kroppens blodcirkulation. Det kolde gys kan derfor holde dig frisk og ung. For mange er det dog en uoverkommelig udfordring at hoppe i det isnende vand midt i en kold januar måned.

Novasel - Perskindol

Noget der kan gøre vinterbadningen både lettere og lidt mere selvforkælende er en sauna. At kunne varme sig efter det kolde dyp i en dejlig sauna, det kan nok få de fleste til at vinterbade. Det er desuden også rigtig virkningsfuldt at veksle mellem varme og kulde, da det stimulerer kroppen yderligere end de kolde gys i sig selv. En sauna er altså ikke blot forkælelse og velvære, men også noget, der kan give sunde vaner og fremme en sund krop.  

Den helt store investering

Hvis du virkelige vil forkæle dig selv og familien, så er en pool det ultimative velvære. Poolen kan bruges til at svømme og motionere, men det kan i den grad også bruges til afslapning. På de ustadige sommerdage ville det være guld værd at kunne hoppe ned i en opvarmet pool. Så er man ikke helt så afhængig af vejrudsigten, men man kan altid tage sig et dyp.

Poolen er selvfølgelig et større og væsentlig dyrere projekt end de to første. Man skal derfor sikre sig, at man vil få glæde af en pool inden man begynder planlægningen. Det kræver vedligeholdelse og rengøring, som gerne skal veje op for muligheden for altid at kunne tage en svømmetur eller en flydetur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe