Sådan frisker du dit gamle badeværelse op

Flot badeværelse med badekar og guld i microcement

Sådan frisker du dit gamle badeværelse op.

Hvis du er træt af dit gamle badeværelse, så er det ikke sikkert, at en totalrenovering er nødvendig. Du kan lave gøre rigtig meget for at friske dit gamle badeværelse op, så det bliver nyt og lækkert at se på. Men hvordan gør du egentlig det?

Beklæd dine gamle fliser med microcement

Passer dine badeværelsesfliser ikke længere ind i din stil og indretning? Så er det f.eks. en mulighed at bruge microcement. Microcement kan du komme ovenpå dine fliser for et mere moderne og stilrent look.

Bidro aflang Ledflex

Det er en enkel løsning, fordi du ikke skal fjerne dine fliser først. Du kan altid få hjælp af en professionel til at beklæde dine fliser med microcement, men hvis du har mod på selv at gøre det, så kan du nøjes med nogle kurser i microcement.

Skift armaturer på dit badeværelse

Hvis du gerne vil ændre stil og indretning på dit badeværelse, så er det også en idé at skifte armaturer. En udskiftning til nye og moderne armaturer gør nemlig også rigtig meget for dit badeværelses samlede udtryk.

Du kan få armaturer i både sølv, messing, sort og alverdens mere spraglede farver. Derfor har du rig mulighed for både at opfriske og personliggøre dit badeværelse.

Novasel - Perskindol

Lav en ny belysning

Belysning gør rigtig meget for ethvert rum. Derfor gælder det også dit badeværelse. Hvis du skifter til en ny type belysning, så gør det også en rigtig stor forskel for dit badeværelses stil og stemning.

Du kan f.eks. prøve at eksperimentere med en ny lampe, ny pære, ny placering el.lign. Det er alt sammen noget, der kan ændre dit badeværelse rigtig effektivt.

Det fungerer især rigtig godt, hvis du kombinerer det med nogle andre små ændringer eller detaljer. Der skal som regel ikke meget mere til end nogle små ændringer hist og her.

Sådan frisker du dit gamle badeværelse op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe