Sådan kan du spare penge på varmeregningen

varmeregningen
Sponsoreret indhold

Sådan kan du spare penge på varmeregningen

Er du en af de mange, der gerne vil opleve lidt mere luft i dit budget? Og kan du også mærke, hvordan de mange prisstigninger i det daglige kradser i økonomien? Så kan det være, at du bør tage et kig mod en af de største syndere – nemlig varmen i dit hjem.

Hvert år bruger hver husstand flere tusinde kroner på at varme op, så det bliver rart og behageligt at befinde sig indendørs i de mange rum. Desværre er varmen dyr og priserne stiger stødt, og flere ser sig derfor også nødsagede til at spare en smule på temperaturen.

Bidro aflang Ledflex

Derfor bør du isolere dit hjem yderligere

Bor du i et hus, kan det være værd for dig at tage et kig på din isolering. Flere ældre hjem er nemlig ikke isoleret tilstrækkeligt, og det betyder, at varmen har alt for let ved at slippe ud af hjemmet, mens kulden kommer ind. Og et sådant hus kan være svært at varme op uden, det kommer til at koste rigtig mange penge i varmebudgettet.

Heldigvis er der forskellige forskellige muligheder for at isolere sig hjem, og en af disse kræver ikke et større indgreb eller en stor investering. Her er der tale om isolering med flamingo kugler.

Den bedste isoleringsevne og ingen risiko for fugt

Med en flamingo isolering blæses små flamingokugler ind i din hulmur. Det giver en af de bedste former for isoleringsevne sammenlignet med andre former for isoleringsmaterialer. Det kan for eksempel være sten- og glasuld. Og samtidig undgår du fugt i hulmuren, idet flamingokugler består af polystyren, som optager langt mindre fugt end både glasuld, papiruld og stenuld.

Novasel - Perskindol

En hulmur med fugt vil nemlig typisk give store problemer i form af for eksempel skimmelsvamp og et dårligere indeklima, der også senere kan blive skadeligt for især allergikere og astmatikere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe