Sådan kan du spare penge med billig el

kraftværk og stigende energipriser
(sponsoreret indhold)

Sådan kan du spare penge

Rigtig mange ting handler om penge, og hvordan man får det hele til at løbe rundt. Både ift. at betale sin husleje og få mad på bordet. Derudover også penge til tøj, oplevelser og hvis man måske har børn. Lige nu stiger inflationen især grundet mange ting i verdenen. En stigende inflation vil sige, at mange produkters pris stiger, og dermed bliver dyrere. Noget der især er med til at påvirke, at inflationen stiger lige nu, er krigen i Ukraine. Det sker blandt andet fordi, at der kommer sanktioner mod Rusland og deres eksportvarer til andre steder i verdenen, da man gerne vil presse Rusland økonomisk. Endnu en grund til den stigende inflation skyldes corona pandemien, som har været en realitet i verdenen over de sidste par år.

Energipriserne

En krig påvirker mange lande og mange ting omkring sig også. Grundet sanktionerne mod Rusland, er det især energipriserne og benzinen, hvor priserne er steget utrolig meget. Det skyldes, at det især er disse ting, som Rusland eksporter ud til andre lande, og de ting, som andre lande gerne vil undgå at importere fra Rusland. Derfor er det en rigtig god ide at holde øjnene åbne for billig benzin eller find billig el, hvis det er muligt. Det er en god ide at holde øje med nærliggende tankstationer, for at finde billig benzin. I forhold til el, så kan det være en god ide at kigge online, eller ringe til forskellige el selskaber. Her kan du høre dem ad, hvad de kan tilbyde, for at du som forbruger kan spare mest mulig. Derudover er der også mange el selskaber, som gerne deler gode råd ud, til hvordan du som kunde bedst muligt sparer penge på el. Det kan enten stå på deres hjemmeside, eller du kan ringe ind til dem, for at høre dem ad.

Bidro aflang Ledflex

Andre måder hvorpå du kan spare penge

Generelt er madpriserne også steget utroligt meget. Det kan derfor være dyrt at handle ind. En god ide er at tjekke mange tilbudsaviser og f.eks. lave en madplan derefter. Det gælder om at handle så få gange som muligt. Dermed kan man undgå impulskøb, som ofte er dyre. Derudover kan det også være en god ide at benytte sig af fryseren, og så handle tilbudsvarer og fryse dem ned. Så kan man optø varerne, når man skal bruge dem. Det kan f.eks. være rugbrød, smør, kød og mange flere ting kan fryses ned.

Sådan kan du spare penge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe