Skab de perfekte rammer om din fest

balloner til havefest
(sponsoreret indhold)

Skab de perfekte rammer om din fest

Har du en festlig lejlighed lige om hjørnet, venter der formentlig også en del planlægning og praktiske opgaver. Der er altafgørende, at festen bliver lige efter dit hoved og helt perfekt for både dig og dine gæster. De færreste har plads til at holde en større fest indendørs i deres eget hjem, men mange har til gengæld en stor have, hvor der er plads til at stille et stort telt op.

Sommerfester i haven

Nyd sommeren med dine nærmeste i haven med god mad, godt selskab og højt humør. Ligegyldigt om der er en anledning eller ej, er der altid plads til at invitere til fest. Rammerne bestemmer du naturligvis selv, men hvis du ønsker at have plads til at hygge dig, og du ønsker, at andre tager ansvaret for telt, opdækning og andet, kan dette også lade sig gøre. Du kan lege et telt, der passer perfekt i størrelsen til dit antal af gæster til gode og konkurrencedygtige priser. Som sagt kan du overlade ansvaret helt til de professionelle og faktisk lade andre stå for både opstilling og nedtagning af selve teltet og gulvet, opstilling af borde og stole til teltet samt op pyntning og opdækning. Desuden kan du faktisk slippe for at tage opvasken selv. Læs mere på telttilfest.dk, hvis du har interesse i en god fest, hvor du selv skal gøre minimalt.

Bidro aflang Ledflex

Et hav af muligheder

Telttilfest.dk har et stort udvalg af telte som fås både med og uden gulve. Alle telte er naturligvis i højeste kvalitet. Derudover er det muligt at købe en festpakke, hvor du dog selv skal stå for opstilling og nedtagning af teltet. For mange vil dette dog være en god mulighed alligevel, og alt kan blive præcist, som du ønsker det.

Praktisk omkring festudlejning

Teltet stilles altid op minimum 2 dage før festen skal afholdes. På denne måde har du god tid til de sidste forberedelser hvad angår pynt og opdækning, hvis dette er noget, du selv står for. Hvis du derimod ikke selv har tiden til de mange afsluttende forberedelser, tilbyder telttilfest.dk hjælp til de fleste praktiske ting. Blandt andet tilbyder de at hænge belysning op, dekorere teltet efter dine ønsker samt at dække bordene med service og servietter. På deres hjemmeside finder du nyttige informationer, som kan være relevante i forbindelse med leje af telt med mere.

Skab de perfekte rammer om din fest…

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe