Skal en biopejs være den nye tilføjelse til hjemmet?

biopejs

Annonce

Hvis pejsehygge er noget du kan lide, så bør en biopejs måske være den nyeste tilføjelse til dit hjem? Der er mange fordele ved at vælge en biopejs, og du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg, når du først har fået den installeret. Måske har du allerede i forvejen en almindelig traditionel pejs, og ønsker at skifte den traditionelle pejs ud med noget mere miljøvenligt og grønt. Hvis du er interesseret i grønne løsninger, så er en biopejs løsningen.  

Er du hus og have entusiast, så sætter du helt sikkert pris på innovative, langtidsholdbare og brugbare løsninger som både ser pæne ud og fungerer. Biopejsen er en pejs som brænder på bioethanol og som hverken asker eller soder dit hjem til. På den måde er biopejsen en løsning som kræver meget mindre rengøring og som er skånsom for dit hjem.  

Bidro aflang Ledflex

Med biopejsen behøver du ingen skorsten og den kan monteres præcis som du ønsker den. Der findes et bredt udvalg af biopejse hos bio-pejs.dk som vægter kvalitet højt. De lægger stor vægt på at deres leverandører leverer varer i høj kvalitet, og alle leverandører er nøje udvalgt.  

En biopejs som passer ind i dit hjem 

Iblandt udvalget hos bio-pejs.dk, kan du blandt andet vælge mellem vægophængte biopejse, fritstående biopejse, biopejse til gulv og udendørs biopejse, alle sammen i et hav af variationer og størrelser. På den måde kan du frit vælge imellem den størrelse og form som passer bedst ind i dit hjem, således at biopejsen ikke kun biddrager med varme, men også ser smart og tjekket ud i hjemmet.  

Hvis du er super skrap til gør det selv projekter er det endda muligt at bygge din helt egen unikke biopejs, med kemiske brændere. Lyder det som noget for dig kan du altid få kvalificeret vejledning hos bio-pejs.dk. Bio-pejs.dk forhandler bioethanol til dig med biopejs, så du aldrig skal løbe tør, og så får du gratis levering i hele landet når du bestiller en biopejs hos bio-pejs.dk.   

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe