Få nemt et ryddeligt kontormiljø

Sørg for det er nemt at komme af med skrald på kontoret. Det hjælper med at skabe orden og overblik.

Der er næsten ikke noget værre end borde, der flyder med kasserede noter og regninger, der er revet over. Det er vigtigt, at alle medarbejdere har nem tilgang til en affaldsspand. Så kan alt det, der ikke er behov for, ryge ud hurtigst muligt, og orden kan genoprettes.

En affaldsspand behøver hverken være grim eller klodset. Med en smal affaldsspand i hård plast, der hænges op på væggen, får du et produkt, der ikke fylder særligt meget. Til gengæld er det let at have med at gøre og kræver blot, at der skiftes en pose med jævne mellemrum, når spanden er fyldt op. Det er både muligt at finde affaldsspande til indendørs og udendørs brug. Hvis det derfor i stedet er ved de bænke, der er ment som en oase til frokostpausen, der mangler en affaldsspand ved, så kan en udendørs affaldsspand også monteres. Så behøver man ikke tage sølvpapirmadpakken med hjem i tasken igen.

Bidro aflang Ledflex

Mange modeller med mange funktioner

Du er temmelig sikke på at kunne finde en affaldsspand, der passer godt til din virksomhed. Uanset hvor minimalistisk og stilrent et kontor, du har, er en affaldsspand ikke noget, der bryder designet fuldstændig. Man kan vælge neutrale farver som sort og hvid, så den ikke springer i øjnene. Omvendt kan man også kigge på en pastelfarve, hvis man har lyst til at friske området lidt op.

Hvis du ikke bryder dig om, at alle mulige mennesker skal have hænderne på affaldsspanden flere gange dagligt og gerne vil gøre det nemt for medarbejderne at komme af med affald, selv med fyldte hænder, så er en pedalspand, der kan åbnes med fødderne, en rigtig god løsning. Alternativt kan et vippelåg vælges, hvor låget skubbes nedad og åbner til affaldsspanden. Herefter vipper låget selv tilbage, når man er færdig med at bruge den.

LÆS OGSÅ: Tips til indendørsmaling

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe