Få nem opbevaring i kælderrummet eller garagen

Få styr på din sæsonopbevaring.

Med starten på forår og sommer er der typisk ting der kan gemmes væk til næste sæson. Se hvordan du får styr på din sæsonopbevaring.

En ny sæson kan kræve opbevaring af sæsonrelaterede ting og tøj. Med en grundig oprydning og sortering kan du nemmere danne dig et overblik over, hvad du egentlig har og hvad der skal opbevares til næste sæson, eller opbevares så det er lige til at komme til, når du skal bruge det.

Se her gode tips til opbevaring:

Bidro aflang Ledflex
Få styr på din sæsonopbevaring.
Med praktiske stålhylder kan du nemt få styr på opbevaring af f.eks. dit skiudstyr. Du kan opsætte hylder i et kælderrum eller i skuret. Foto: Elfa

opbevaring
Sportsudstyr kan organiseres og opbevares sæsonopdelt. Et fleksibelt opbevaringssystem gør det enkelt at ændre når årstiderne skifter. Foto: Elfa

Få nem opbevaring i kælderrummet

opbevaring
Med en opbevaringspose kan du nemmere finde bolde, køller osv. Foto Elfa.

Få nem opbevaring i garagen

opbevaring
Med et opbevaringssystem i garanen eller skuret har du mulighed for at holde gulvet frit. Det gør det nemt at holdt ryddeligt og rent. Foto: Elfa.

Med simple opbevaringsløsninger kan du få nem opbevaring i kælderrummet eller garagen. Start med at sortere og inddel i sæsonrelateret opbevaring. Det gør det nemt og overskueligt for familien at holde styr på forskelligt udstyr.

LÆS OGSÅ: Står du over for en flytning eller renovering, så er opbevaring i container en nem og sikker løsning. Se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe