Gør opbevaring nem og sikker

Nem og sikker opbevaring ifm. flytning med Dancontainer
Opbevar dine ejendele i en container ifm. renovering eller flytning. Det er en nem måde at have en vigtige og personlige ejendele sikkert opbevaret.

Skal du renovere huset, sommerhuset eller flytte til noget nyt, er opbevaring af dine ejendele i container en både nem og sikker løsning. (ADVERTORIAL)

En af udfordringerne ved at renovere boligen er ofte pladsen til møbler og ejendele. Skal gulvet rives op eller taget skiftes, er møbler og ejendele nødt til at blive flyttet et andet sted hen. Det kan være umuligt at leve i byggerodet, og derfor er en container-løsning den nemmeste og mest sikre løsning.

Gør renoveringen lettere

Hos Dancontainer kan du vælge at få leveret en container på din adresse. Her kan du opbevare dine ejendele, mens renoveringen står på. Containeren er forsynet med forsikringsgodkendt lås, og du kan derfor trygt have dine ejendele stående i indkørslen. Når huset er færdigt, og du igen er klar til at rykke på plads, så er dine ejendele lige til at tage ind igen. Opbevaret sikkert lige uden for døren.

Bidro aflang Ledflex

Flyt i ro og mag – gør din opbevaring nem og sikker

En flytning kan være en stressende affære. Med en container lige uden for din bopæl kan du i ro og mag flytte indbo i containeren og lade Dancontainer sørge for transport til den nye bopæl. Her kan du flytte ind og indrette, og når containeren er tom, afhentes den igen af Dancontainer. Det er den absolut nemmeste måde at klare flytningen på. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget der skal flyttes ind ad gangen.

Her du brug for opbevaring under en renovering eller er den nye bolig ikke klar til indflytning, kan containeren med indbo opbevares på Dancontainers selfstorage depoter rundt om i landet.

Containerløsninger findes til alle behov, lige fra 8 fods til 40 fods containere, og fås i udgaver med isolering og sidelukning samt kontorcontainere og specialbyggede containere. Alt efter dit behov.

Novasel - Perskindol

Du kan se mere på www.dancontainer.dk eller få yderligere oplysninger på tlf.: 70 23 41 00.

Gør opbevaring nem og sikker med en containerløsning og en forsikringsgodkendt lås.

LÆS OGSÅ: Sådan sikrer du bedst dit byggeprojekt mod fejl og mangler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe