Gamle møbler og loppefund får nyt liv

mal dine loppefund og gamle stole i forskellig farve

Du kan let give gamle møbler nyt liv. Også dem du kan finde på loppemarked. Mal de fine loppefund, og se forvandlingen.

Med en vis portion kærlighed og en god maling kan gamle møbler få nyt liv. Gå på loppemarked og kig efter gamle møbler i fine former eller med finurlige detaljer. Vælg herefter en farve, der passer ind hjemme hos dig. I videoen ”3 lækre loppefund” kan du se, hvordan du opnår et flot og holdbart resultat.

Gamle møbler og loppefund får nyt liv med maling:

Genbrug og loppefund

Når du maler f.eks. et bord, du har fundet på et loppemarked eller i en genbrugsforretning, bringer du både historie og charme ind i dit hjem. Samtidig kan du få dine møbler præcis, som du gerne vil have dem, når du selv sætter dem i stand, og det er tilmed billigere at male et bord, du har fundet på et loppemarked, end at købe et helt nyt bord. Gamle møbler har desuden ofte fine former og detaljer, som du ikke finder hos nye møbler, ligesom kvaliteten ofte er i top. Når du vælger at male et brugt bord, får du derfor et kvalitetsmøbel til få penge, der samtidig er som skræddersyet til din indretning. Se i videoen her hvordan indretningsarkitekt Camille Høegh forvandle et gammelt bord til “nyt” der bringer smukt nyt liv til boligen.

Bidro aflang Ledflex

Gamle møbler og loppefund får nyt liv

Loppemarkeder er fyldt med fede loppefund, du nemt kan give nyt liv. Indretningsarkitekt Camilla Høegh viser dig hvordan i denne DIY-genbrug-video. Indretningsarkitekten guider dig gennem hele processen med at sætte smukke loppefund i stand med maling i smukke farver. Klik her og se, hvor nemt det er.

Husk, at møbler malet med indendørs træmaling ikke kan holde til at stå ude, da træmalingen ikke beskytter mod vind og vejr.

Se også: Trænger den gamle radiator til at blive opfrisket, kan du give den en gang maling. Se her hvordan du gør.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe