Sådan får du mulighed for et frisk pust til din bolig

Se dine muligheder for at låne penge eller få rådgivning herom.
Læs om mulighederne for at give boligen et nyt pust.

Er du lige flyttet og har brug for en masse nye møbler til boligen eller har du bare brug for et frisk pust til den nuværende? Sommetider kan nye møbler eller små renovationer give ny energi til boligen.

De fleste får lysten til at skifte det gamle ud med nyt til tider, og ikke alle har mulighed for at finansiere det, med det samme. Med ny bolig kan det vær et must at skulle købe nye ting, da man ikke har lyst til at bo i noget helt tomt, og gerne have et hjem som er indbydende og hyggeligt. Læs nedenfor hvordan du får muligheden for at få dine ønsker opfyldt.

Find dine muligheder for finansiering til din renovering her!

Der findes mange muligheder for at få finansieret sine drømme. Skal du ud og låne penge, kan det ofte blive til en stor forvirring omkring hvad der er billigst, og hvor man får de bedste vilkår. Man skal ikke altid hoppe på det første og det bedste, og det der går hurtigst. Det er vigtigt at skabe sig et overblik og finde den rette løsning for lige netop ens behov. Hos LendMe kan du udarbejde én ansøgning og få et tilbud fra 7 forskellige banker. Står du og eksempelvis skal låne 130.000 kr., så læs mere her.
LendMe er gratis og du kan prøve det helt kvit og frit. Ved brug af LendMe sparre du tid, og i sidste ende viser mange tilfælde også, at kunderne sparer penge. Det viser sig at brugerne i gennemsnit, kan spare op til 12.500 kr, ved at benytte sig af LendMe, inden de tager beslutningen om, hvor de skal låne penge.

Bidro aflang Ledflex

Hvordan skal man håndtere hjælp, hvis der er problemer med udlejeren eller ens andelsbolig?

Udover finansiering til drømme og ønsker om sin bolig, kan der være mange andre ting du også har brug for hjælp til. Hjælp udefra, som har et objektivt syn.

Det er ikke alle tilfælde hvor du bare kan ændre og renovere som du har lyst til. Bor du til leje eller har du en andelsbolig, kan der være visse regler man skal følge. Der er forskellige regler alt afhængig af hvilken bolig du bor i, eller hvordan boligselskabernes regler forholder sig. Det er derfor vigtigt at undersøge, hvad man må og hvad man ikke må.

Det er en god ide at få hjælp udefra, da reglerne kan være mange og forvirrende. De kan bøjes og fortolkes på forskellige måder og man har ikke lyst til at sidde i saksen, i sidste ende. Det kan nemlig blive rigtig dyrt. Hos Ageras kan du hjælpe dig med mange former for rådgivning. De kan hjælpe dig med det juridske omkring bolig, ejendomsadminstration og meget mere. Det er gratis for dig at finde den rådgiver der passer til dig og her får du også muligheden for at indsamle 3 sammenlignlige tilbud, for rådgivere som er relevant for dig og dine behov. Du kan læse mere om muligheden for boligadvokat i København, eller andre slags rådgivere her.

Novasel - Perskindol

Du er måske også interesseret i gode råd om forældrekøb. Læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe