Hvad er du mest glad for i dit hjem?

bolig

Det er et spørgsmål, som vi alle bør stille os selv. Hvad sætter vi mest pris på i vores eget hjem, og hvad føler vi mest stolthed over at bruge som en del af indretningen i det?

Det kan være svært at svare på, men mange vil alligevel hurtigt vende deres blik mod nogle af de klassikere, de har i deres hjem. Det kan for eksempel være møbler i dansk design, der ikke blot udgør noget eksklusivt i hjemmet, men som også vidner om god stil og sans for detaljen.

Bidro aflang Ledflex

Find et stort udvalg af dansk design online

Hvis det er noget, som du kan nikke genkendende til, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; carlhansen.com. Her er det nemlig muligt for dig at finde et større udvalg af møbler i dansk design og særligt udvalget af stole, bør du bide mærke i.

Alle hjem har nemlig brug for en god stol, hvor man kan slænge sig efter en lang dag og blot nyde sin tilværelse. Og det er netop det dansk design kan. Det kan værne om det gode liv.

Kan du undvære en Hans J. Wegner stol?

Det er særligt noget, der gør sig gældende med en Hans J. Wegner stol eller blot en hansen stol, som de også bliver kaldt i folkelige munde. Her er der nemlig tale om en stol, der i mange år har været en klassiker i de danske hjem og som således har formået at følge med i de mange forskellige trends og tendenser, der har vist sig med udviklingen.

Novasel - Perskindol

Det er således en stol, der med sit unikke design kan passes ind i enhver indretning og stilart. Og på den måde bidrage med noget luksus og noget smukt, som det blikfang den udgør.

En stol der kan det hele

Stolen vidner desuden om rigtig god stil.

Og hvem vil ikke gerne have et hjem, der netop emmer af god smag, og som man føler sig godt tilpas ved at træde ind i? Hansen stolen er det hele, og den kan det hele. Og derfor er det i mange tilfælde også den, som flere vil vende deres blikke mod, når de skal fortælle, hvad de er mest glade for i deres hjem.

Hvis det er noget, du også gerne vil opleve, så tag et kig på udvalget af stole fra Hans J. Wegner hos Carl Hansen & Søn.

LÆS OGSÅ: Mød Søren Vester der har kastet sig ud i et anderledes haveprojekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe