Juledekoration: Se flotte juledekorationer til inspiration

juledekoration

Julen er fyldt med traditioner og juledekorationer til hjemmet er en af dem.

For nogle mennesker kribler det i fingrene for at komme i gang med årets juledekoration eller flere juledekorationer. Andre synes det er fantastisk at købe en færdig hos blomsterhandleren eller interiørbutikken. Sikkert er, at der findes juledekorationer i de fleste hjem. Og at de er forskellige i materialer, farver og udtryk.

Bidro aflang Ledflex

Brug naturen i dekorationer

Holder du af at lave din egen juledekoration er der masser af pynt at hente i naturen. Gå en tur i skoven og husk en pose og en grensaks. Her kan du samle grankogler, agern, kviste, grene, mos og meget mere. Brug det eventuelt med friske blomster som julerose, julestjerne, hyacinter eller små sukkulenter. Du kan eventuelt sætter blomster i en gennemvædet oasis.

December er julemåned og tid til juledekorationer. Se galleri og bliv inspireret til julens smukke dekorationer.

Det du samler i naturen er oplagt også at bruge til en udendørs jule- og vinterdekoration. Stil den foran hoveddøren eller ved en terrassedør. Så får du glæde af synet hver gang du kommer hjem eller får gæster.

Der skal ikke så meget fantasi til at lave de smukkeste juledekorationer til julemåneden. Se galleri og blive inspireret til let at skabe julehygge og smukke dekorationer til boligen.

Novasel - Perskindol

Inspiration til juledekorationer

Se her hvordan du får det bedste ud af juletræet.

Inspiration til juledekorationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe