KONKURRENCEN ER SLUT. Vind en Pillivuyt sauterpande med låg

Pillivuyt sauterpande med låg

Deltag i adventskonkurrencen om en gourmet Pillivuyt sauterpande med låg fra den eksklusive Durance serie, dia. 24 cm. Værdi 1.399,95 kr.

Vind en Pillivuyt sauterpande med låg – Adventskonkurrence – 1. søndag i advent

Pillivuyt Gourmet lancerer flot vintagedesign

Høj materialekvalitet og et stilfuldt design er kendetegnende for den elegante Pillivuyt Gourmet-kollektion. Med den nye Durance-serie lanceres nu et eksklusivt vintagelook. Et look, der er lige så holdbart som Pillivuyt Gourmets mange slidstærke gryder, potter og pander.

Bidro aflang Ledflex

Det er lige meget, om menuen står på hurtige hverdagslækkerier eller regulære gourmetmåltider. Pillivuyt Gourmet er fantastisk funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, som gør det nemmere at lave mad – og som er skabt til at optimere både glæden ved at kokkerere og de færdige retter.

Elegante Durance

Durance er fremstillet af 18/10 rustfrit stål og aluminium. Pander og gryder har en kraftig 2,5 mm 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål, hvor aluminiumslaget sikrer en optimal varmefordeling.

Serien har pånittede, støbte stålhåndtag, som er PVD-forgyldte, og sammen med den særlige polering af ydersiden givet det Durance-produkterne det superflotte vintagelook.

Novasel - Perskindol

Moderne gourmetgrej

Seriens tre stegepander har en diameter på henholdsvis 20, 24 og 28 cm, mens sauterpanden med låg måler 24 cm i diameter. De to kasseroller måler 16 og 18 cm i diameter og rummer henholdsvis 1,5 og 2 liter. Endelig måler de to gryder med låg 20 og 24 cm, hvor den lille gryde rummer 2,9 liter og den store gryde 5 liter.

Durance har glaslåg med damphul samt praktiske målestreger indvendigt på kasseroller og gryder. Produkterne passer til alle varmekilder, inklusiv induktion, og tåler opvaskemaskine. Durance er klassisk design kombineret med moderne funktionalitet og bekvemmelighed.

Se Pillivuyt køkkenserier her.

Deltag i konkurrencen ovenfor – Vind en Pillivuyt sauterpande med låg.

Se om der er andre konkurrencer her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe