Intelligent rengøringsteknologi i markedets mest kraftfulde robotstøvsuger

Neatsvor x600 Pro robotstøvsuger

Den mest intelligente og avancerede robotstøvsuger på markedet hedder Neatsvor X650 Pro – og du har her mulighed for at købe den med 15% rabat!

Med den kraftigste og mest intelligente robotstøvsuger på markedet, får du rengjort selv de vanskeligste gulvoverflader – med både støvsugning og gulvvask.

Bidro aflang Ledflex

Er du træt af robotstøvsugere, der ikke tager alt støv og alle dyrehår? Neatsvor X650 Pro er markedets kraftigste robotstøvsuger, og den klarer selv de vanskeligste krummer og hundehår.

Du kan opnå 15% rabat på markedets mest intelligente robotstøvsuger

Robotstøvsuger Neatsvor X650 Pro
Ønsker du at komme hjem til et skinnende rent hjem
med glinsende badefliser og et krummefrit køkkengulv?
Lad X650 Pro klare rengøringen for dig.

Neatsvor X650 Pro scorer højest både på motorkraft og suge kapacitet sammenlignet med andre modeller på markedet. Robotten styres let ved hjælp af Neatsvors egen app, og er kompatibel med Google Home. Du kobler dig nemt på robotstøvsugeren via WiFi, og så er rengøringen i gang. Nemmere og mere effektivt bliver det ikke.

Prisen for Neatsvor X650 er 4.290 kr. Med rabatkoden H&H15 gives 15% i rabat.

Novasel - Perskindol

KLIK her for at købe Neatsvor X650 med rabat!

Brug din fritid på andet en rengøring med en robotstøvsuger

De fleste af os har en travl hverdag, og vi ønsker at tilbringe så meget som muligt af vores fritid med familie og venner. Med Neatsvor X650 Pro kan du spare flere timer om ugen ved at lade robotten gøre rent for dig! Du styrer nemt enheden via applikationen på din Apple- eller Android-enhed. Med X650 Pro’s No-Go-Zoner kan du også bestemme, robotstøvsugeren skal vaske, og hvor den ikke skal vaske.

MERE OM NEATSVOR X650 Pro robotstøvsuger

Styres med en app og Google Home

Robotstøvsugeren styres ved hjælp af Neatsvors egen app, og er kompatibel med Google Home. Du kobler dig nemt på robotstøvsugeren via WiFi, og så er du i gang med rengøringen på kort tid!

Støvsuger hår, støv, sand og partikler

Neatsvor X650 Pro suger sådan set alt op med markedets kraftigste motor – hele 6000 PA sugestyrke. Derfor er hverken stålkugler eller hundehår i tæpper noget problem.

En robotstøvsuger der lader automatisk op

Når X650 Pro giver besked om, at den snart løber tør for strøm, kører den automatisk tilbage til ladestationen. Du slipper derfor for at bekymre dig om at sætte den til opladning.

Planlæg hele huset samtidig

Neatsvor X650 Pro kan indstilles til at støvsuge og vaske gulv i hele huset. Du kan gemme indstillingerne, når du er tilfreds med dem. Det tager ca. 1 time for robotten at rengøre 100 kvm.

Indbygget vandbeholder og moppe til gulvvask

Der er få robotstøvsugere, som har både moppe og vandbeholder. Neatsvor X650 Pro har begge dele. Du skifter nemt mellem støvsugning gulvvask ved at skifte beholderen.

No-Go-Zoner (Nyhed)

Neatsvor X650 Pro er udviklet til at arbejde lige præcis der, hvor du gerne vil have gjort gulvet rent. Indstil No-Go-Zoner i appen, og følg med via appen. Så kan du altid se, hvor langt din rengøringshjælper, og hvor den er henne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe