Sådan får du en helt unik indretning i dit hjem

Flotte plankeborde giver en unik indretning i boligen.

(sponsoreret indlæg) Sådan får du en helt unik indretning i dit hjem.

Dit hjem er dit personlige opholdssted. Det er stedet hvor du puster ud efter en lang dag, nyder flere af dine måltider og hygger med venner og familie. Derfor er det også vigtigt at du føler dig godt tilpas i dit hjem og holder af indretningen her. Indretning skal afspejle dig som person, dvs. din stil og dine behov.

Bidro aflang Ledflex

Find møbler som alle ikke har

Når du skal skabe et unikt hjem er det vigtigt at de møbler du ejer, også er det. Det handler derfor om at finde en nogle steder, hvor du kan finde nogle specielle møbler som ikke er masseproduceret, ligesom i de store kæder. På den måde er du sikret at finde noget, som du ved der ikke er mange andre der har. Dette kan både være i genbrugen eller på outlets, hvor der er mulighed for at finde noget der har et specielt udtryk. Her findes der typisk en masse retro møbler, som samtidig er af høj kvalitet.  Du kan også finde nogle nichebutikker, som producerer møbler med en højere standard. Dette gælder eksempelvis hos yoondesigns.dk, der både sælger plankeborde og tilhørende stole, så du kan skabe et helt unik look i dit hjem.

Tilføj personlige dekorationer

 Dine personlige genstande er noget af det, som virkelig kan gøre din indretning helt unik. Når du hænger billeder op på væggene af dine venner og familiemedlemmer, og tager skulpturer, krukker og tæpper med hjem fra ferier, kan du virkelig skabe en personlig indretning. Du kan også finde nogle specielle plakater som du kan lide og få dem indrammet. Hvis du vil gå det næste skridt, kan du desuden male dine egne malerier, hvis altså du har mod på det.

Mal dit køkken i en interessant farve

Køkkenet er noget at det som har den største indflydelse på dit hjem. Det er her hvor du kan lad din stil skinne igennem og virkelig sætte dit personlige præg på din indretning. En anderledes farve i dit køkken vil give dig en ny oplevelse i køkkenet, når du står og kokkerer. Du får også skabt noget variation i din indretning ved at male dit køkken gult, grønt eller en helt tredje farve, i stedet for at det er hvidt ligesom alle andres.

Novasel - Perskindol

Sådan får du en helt unik indretning i dit hjem.

LÆS OGSÅ: Inspiration til indretning af hjemmet med billeder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe