Inspiration til indretning med billeder i hjemmet

Gør dit hjem personligt med billeder

Et hjem er et sted, der gerne skal være personligt. Et hjem skal være et sted, hvor man kan lide at være, og hvor man bliver glad for at være. Vil du gerne gøre dit hjem mere farverigt, personligt eller spændende, kan du vælge at gøre det ved at indrette med billeder i hjemmet. Det kan du finde endnu mere inspiration til, hvis du læser med i denne artikel. 

Find nemt og billigt plakater over nettet

Det behøves langt fra at være dyrt at indrette et hjem med en masse billeder. Det er jo ikke fordi, du behøver at købe originalværker til at hænge i hjemmet. Du kan til gengæld let finde et stort udvalg af mange forskellige plakater med rammer til over nettet. 

Bidro aflang Ledflex

Når du skal vælge billedrammer, kan du vælge at gøre det på to forskellige måder. Du kan enten vælge, at alle rammerne skal være ens, hvilket der kan give et mere minimalistisk udtryk, eller du kan vælge, at det skal være forskellige billedrammer. Ofte ses rammerne ikke på lige så vigtige som selve plakaten. Et flot stel vil dog helt sikkert gøre dit hjem mere hyggeligt og personligt.

Mange eller få billeder på væggen?

Når du skal indrette med billeder på væggen, kan du også tage stilling til, hvilket udtryk du godt kunne tænke dig. Man kan gøre rigtig meget med billeder. Du kan f.eks. skabe et mere luksuriøst og roligt udtryk ved at vælge at hænge færre og større billeder op på væggen. Omvendt kan du vælge at have en masse og mindre billeder, hvis du godt kan lide, at der virkelig er noget at se på. 

Find det, der passer til dig

Det fede ved at indrette med billeder er naturligvis, at man nærmest kan få billeder af alt. Du har derfor en god mulighed for at personliggøre dit hjem i en helt ny grad, når du begynder at indrette med billeder i hjemmet.

Novasel - Perskindol

Har du børn, kan du med fordel også kigge efter billeder, der er gode at have på børneværelset. Dette kan f.eks. være lærerige plakater med alfabetet eller lignende. 

Man bliver glad af farver i hjemmet

Det er skønt at indrette med billeder, fordi man får muligheden for at få en masse farver ind i hjemmet. Det er faktisk bevist, at man bliver mere glad, når man er omgivet af farver, så hvorfor ikke sørger for, at det er noget, du er omgivet med, når du er i eget hjem? Det ville kun give mening. 

Dramatisk udtryk med stor billedvæg

Du bestemmer selv, hvor mange billeder der skal hænge i hjemmet, og hvordan de skal hænge. Der er nogle, der godt kan lide at have en stor billedvæg, og har du højt til loftet, er det også noget, der kan være ganske oplagt at gøre. Det kan give et dramatisk udtryk, men det er også noget, der kan være virkelig fedt at have i indretningen, hvis man er til det.

LÆS OGSÅ: Skal du ændre i hjemmet så får du her gode råd til mødet med arkitekten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe