Sådan undgår du borebiller i dit trægulv

Sådan undgår du borebiller i trægulvet

(sponsoreret indlæg)

Det er vigtigt, at man tager sig godt af sit trægulv. Det kan man gøre på mange måder. Der er for eksempel midler, som man kan købe for at pleje sit trægulv. Dog findes der nogle biller, som kan finde på at ødelægge dit trægulv. Her får du således nogle tips til at undgå disse biller.

Bidro aflang Ledflex

Sørg for at gulvet er tørt og varmt

Forebyg borebiller i dit træ ved at sørge for, at dit trægulv er tørt og varmt. Disse biller lever nemlig rigtig godt i fugtige miljøer, og derfor kan det være med til at forebygge, at billerne kommer i dit trægulv.

Men hvordan sørger du så lige for, at dit gulv er tørt og varmt? Det kan du gøre på forskellige måder. Herunder får du nogle forslag på, hvad du kan gøre. Sådan undgår du borebiller i dit trægulv:

Få styr på din rengøringsteknik:

Du kan sikre dig, at din rengøringsteknik ikke bidrager til at give adgang til disse biller. For eksempel kan du undgå at bruge vand, når du skal rengøre dine trægulve. Du kan derimod bruge en støvsuger, som faktisk kan bidrage til, at gulvet er tørt og varmt.

Novasel - Perskindol

Sørg for at lufte ud i boligen:

Borebillerne kan også skræmmes væk, hvis du sørger for at lufte ud i din bolig. Det er nemlig en god måde at undgå, at dit træ i boligen bliver fugtigt.

Har du allerede fået billerne? Få hjælp af en skadedyrsbekæmper

Hvis du har lagt mærke til, at du har fået biller i dit trægulv, så behøver du ikke at være på fuldstændig bar bund. Du kan nemlig tilkalde en skadedyrsbekæmper, som ved lige, hvad der skal gøres, når disse biller har bosat sig i dit trægulv.

Det er dog vigtigt, at du hurtigt opdager, at der er borebiller i dit trægulv. Det kan nemlig gøre det nemmere at bekæmpe billerne, når de opdages tidligt. 

Sådan undgår du borebiller i dit trægulv med ovenstående tips.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du brandsikre din bolig med røgalarmer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe