Unikt boligdesign for feinschmeckere

Specialfremstillet spisebord fra rn-design

Kombinationen af dansk og italiensk design og håndværk skaber unikt og personligt boliginteriør. Se hvordan du med smukke materialer og stilrene møbler kan skabe den rette personlige stemning i boligen.

Hos RN Design kombineres det enkle skandinaviske udtryk med stilrent italiensk design. Her kan du i samråd med RN Design designe smukke og stilrene møbler, der giver din bolig et unikt og eksklusivt præg.

Bidro aflang Ledflex

Smukke og holdbare materialer

RN Design fremstiller borde og konsoller i høj kvalitet med øje for detaljen. Bordpladerne produceres i Italien af hele stykker italiensk klinke. Det flotte materiale er stilrent og tilmed super praktisk.

Stellene er lavet af metal og produceret i Danmark. De er håndslebne, hvilket giver et unikt og personligt udtryk. Herefter er de pulverlakerede, så der er sikkerhed for høj finish og lang levetid.

spisebord
De smukke specielfremstillede spiseborde designes ud fra dit valg af bordplade og størrelse.

Specialfremstilling af personligt interiør

Hos RN Design kan dine drømme og idéer om spisebord, sofabord, reol, konsol, spejl m.m. omsættes til virkelighed. Fælles er, at der er kælet for detaljerne, og at hvert møbel er specialfremstillet i både smukke og robuste materialer. Det sikrer dig et unikt møbel, med en lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

Novasel - Perskindol

rn-design er unikt boligdesign for feinschmeckere, hvor du selv vælger bordplade og størrelse.

Du kan se eksempler på flotte borde m.m. på www.rn-desing.dk.
Få mere information eller aftal tid i udstillingen på tlf.: 26 22 02 72.

LÆS OGSÅ: Se hvordan du gør hjemmet både smart og sikkert.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe