5 tips til haven før storm

Storm kan ødelægge din have. Få 5 lette tips til hvordan du undgår skader i haven. Det væltede træ i haven er efter en storm.

5 tips til haven før storm

Storm og hårde vindstød kan gå hårdt ud over vores haver. Bolig- og interiørekspert Nick Drewe, har disse fem gode råd til, hvordan du hurtigt stormsikrer din have.

5 tips til haven før storm

1 Beskyt din el i haven

Hvis du har udendørs belysning, varmelegemer eller en udendørs spa, er det højst sandsynligt, at du også har brugt et betydeligt beløb på dit udendørs elektriske udstyr.

Bidro aflang Ledflex

Det er en god forholdsregel, at sikre dig inden stormen kommer, at disse er slukket fra stikket og slukket for at undgå potentiel skade og (vigtigere) elektrisk stød.

2 Flyt dine skraldespande og eventuelle løse genstande

Når det kommer til lettere genstande i din have i tilfælde af en storm, er din skraldespand også et objekt, du skal beskytte og opbevare et sikkert sted. Hvis den blæser væk, kan den beskadige ruder eller biler i nærheden.

Det samme gælder for løse genstande i din have, lige fra liggestole til trampolin.

Novasel - Perskindol

3 Parker din bil i en garage – eller beskyt den

Apropos biler, så sørg for, hvis det er muligt, at parkere i en garage. Undgå at parkere ved eller under et træ.

4 Beskyt dine planter mod storm

Hvis du har udendørs krukker, så sørg for, at disse bliver stillet i læ, inden vejret bliver hårdt.

Hvis du ikke vil opbevare dem indenfor, så sæt dem i skuret eller i carporten. Husk, det ikke kun er kraftig blæst og storm der kan beskadige dine planter. Også meget kraftig regn kan forårsage stor skade på dem og endda få dem til at knække.

5 Brug haveafskærmning

Selvom et solidt hegn som udgangspunkt vil beskytte din have, er det altid en god idé lige at tjekke op om det stadig er solidt. Hvis det har løsnet sig nogle steder, kan du måske nå at reparere det. Ellers kan du bruge en haveafskærmning, hvis det er nødvendigt.

En haveafskærmning kan placeres strategisk på ‘svage steder’ i din have, f.eks. din køkkenhave eller havedam. Du kan også købe net for at beskytte visse områder af din have.

Med de 5 tips til haven før storm har du sikret dig mod de værste ødelæggelser i f.m. uvejret.

Kilde: https://www.wethrift.com/tag/united-kingdom

LÆS OGSÅ:
Se her hvordan du kan begrænse skaderne på dit hus efter en storm.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe