Sådan bruges påsken i haven

forårshaven
Der er masser af gøremål i haven, men husk pauserne. Haven skal nydes...

Forårets helligdage er oplagt tidspunkt at komme i gang med havens projekter. Brug påsken i haven og se her hvad du let kan gå i gang med.

buket fra haven
Tænk over hvilke blomster og stauder du vil have i bedene. Du vil elske at fremtrylle dine egne smukke forårsbuketter.

Tid til blomster

Skal du i gang med havens bede, bør du tænke over blomstringstidspunkter og farver. Du kan sammensætte blomsterne i bedene, så du hele sæsonen har blomster der nydes ude og samtidig kan lave smukke buketter.

Bidro aflang Ledflex

Krukkerne trænger måske til at blive omplantet med sommerblomster, i stedet for de løgblomster, der nu er afblomstrede. Plant løgene ud i haven og få glæde af dem igen til næste år.

TIP
Rens krukkerne for gammel jord, inden du plante nye blomster. God og næringsrig jord er de bedste betingelser for sunde blomster.

Tid til drivhuset i påsken

Kunne du tænke dig hjemmedyrkede tomater og agurker, er tiden inde til at forsøge sig med et drivhus. Start gerne med en mindre model, og måske en model, hvor der er mulighed for at bygge til og udvide til noget større på et senere tidspunkt.

tomater i haven
Drømmen om hjemmedyrkede tomater … gi’ de bedste betingelser i et drivhus.

Havemøbler

Er du ikke rigtig kommet i gang med terrassen, så er det tid til at få givet havemøblerne en omgang. Har du havemøbler af træ, trænger de måske til en gang slibning og olie. Det giver oftest et flot resultat og holder havemøblerne flotte hele sæsonen.

Novasel - Perskindol

Mange har havemøbler af materialer som polyrattan, og det kræver ingen vedligeholdelse. Oftest er en let rengøring med en klud nok til at starte udesæsonen. Læs mere under fanen “haven” og få gode råd til havemøblerne.

Brug påsken i haven og nyde den nye udesæson.

dmi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe