Den mest effektive løvblæser

Med en løvblæser fra STIHL gøres havearbejdet lettere.
Sig farvel til ondt i ryggen når efterårets blade skal samles. STIHL's effektive løvblæser gør havearbejdet hurtigt og effektivt.

Er der noget mere kedeligt end at rive nedfaldne blade sammen? Eller afklip fra hækkeklipningen for den sags skyld! Få hjælp fra den mest effektive løvblæser.

Hvorfor ikke bare blæse på det hele? Det er helt sikkert både sjovere og til stor morskab for både hunden og ungerne, og samtidig spares både arme og ryg. Og vælger du en batteridrevet løvblæser, skal du hverken bekymre dig om larm eller lugt af benzin. Det vil din nabo garanteret også sætte pris på. STIHL leverer batteridrevne og ergonomisk designede og effektive løvblæser til stort set enhver lejlighed: Til områder der ikke er større end en lille kolonihave, til den store parcelhushave over til de grønne områder i fx beboerforeninger. Den eneste forskel er størrelsen på maskinen – og batteriet naturligvis.

Til kolonihaven og lidt mere…

Lithium-Ion: En smart serie med integreret 18V batteri og et slankt, moderne design, der gør disse maskiner særligt brugervenlige. De oplades ganske som en mobiltelefon, og er klar til start efter et let tryk på knappen. I serien finder du både løvblæser, trimmer og hækkeklipper.

Bidro aflang Ledflex

Til den større, private have…

COMPACT: I denne serie finder du større maskiner designet med udtageligt 36V batteri. Batteriet kan benyttes på kryds og tværs i alle maskiner i samme serie. Udvalget er tilsvarende stort – løvblæser, trimmer, hækkeklipper, stanghækkeklipper, plæneklippere og motorsave.

Til boligselskabets fællesområder…

PRO: Her er der virkelig smæk for skillingen! De professionelle stiller nemlig høje krav, og disse maskiner er udviklet specielt til professionel brug og kendetegnes ved høj, konstant ydelse, maksimal energieffekt og fleksibelt brug. Udvalget fra STIHL er blandt det største inden for professionelle, batteridrevne havemaskiner, og ens for dem alle er deres lydsvage og ergonomiske design. Dertil kommer en særdeles lav vægt, som er et stort plus, når der skal arbejdes længe – enten i professionelle områder eller i den krævende, store have.

Læs også Tips til din hæk.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe