Sådan kan du få fitnesscenter i haven

Havetræner 1 - som at have sit eget fitnesscenter i haven med flere træningsstationer.

Kunne du også tænke dig dit eget fitnesscenter – måske i baghaven eller i sommerhuset? Så er ”Havetræner 1” det stærkeste bud for alle, der enten gerne vil i form eller vil holde formen ved lige med effektiv træning.

I en tid hvor det meste sport og motion har været på standby er en træningsstation i haven mere aktuel end nogensinde. Det er som at have sit eget fitnesscenter i haven.

Havetræneren er et ”musthave” for alle ”træningsfreaks”, og fungerer som en rigtig god erstatning for fitnessabonnementet eller som et stærkt supplement hertil.

Bidro aflang Ledflex

Med ”Havetræner 1” kan du lave et utal af træningsøvelser og alle – uanset niveau – kan få god og effektiv træning. Se galleri for et udpluk af øvelser.

Sådan kan du få fitnesscenter i haven

Redskaberne i Haveserien forhandles af Alberg-Nordic og er udviklet og produceret i Europa af en stor og anerkendt producent, der i mange år har været markedsførende indenfor alle genre af fitnessudstyr. ”Havetræner 1” fås i 2 varianter, enten i pulverlakeret stål (orange/grå) eller i varmgalvaniseret stål (zinkgrå). Der ydes 10 års garanti mod gennemtæring samt brud på stel.

Har du spørgsmål til Haveserien kan du kontakte Alberg-Nordic på tlf.: 21 33 93 03.

Novasel - Perskindol

Du kan se mere om udendørs træningsstationer her.

Sådan kan du få fitnesscenter i haven – se galleri her for et udpluk af træningsmuligheder

Alberg-Nordic har siden 2011 specialiseret sig inden for import, salg & distribution af udendørs fitnessudstyr. I dag leverer virksomheden motionsredskaber til mange typer af kunder/brugere samt forhandlere. Alberg-Nordic råder over 5 forskellige serier, så der er noget for alle i sortimentet. Alle produkter er udviklet og produceret i Europa af førende producenter på området.

Seneste skud på stammen er et virkelig spændende og alsidigt produkt! Der er tale om Havetræner 1 i den såkaldte Haveserie, et redskab som er målrettet private personer og disses haver. – Altså et komplet ”motionscenter” til opsætning i egen have eller i forbindelse med sommerhuset. Havetræner 1 er en bundsolid træningsstation, som byder på uanede træningsmuligheder og supplerer du med et par håndvægte, kettlebell og elastikker, ja så er du rigtig godt klædt på! Designet er let og elegant og Havetræner 1 fås i 2 varianter, nemlig en lakeret udgave i flot kombination af orange og mørk grå samt en 100% varmgalvaniseret udgave.

Priserne er yderst rimelige for et sådant produkt i den (høje) kvalitet, Kr. 12.500.- for den 2-farvede variant samt Kr. 14.900.- for den galvaniserede udgave. (Priser inkl moms & fragt til brofaste forbindelser i DK.).

LÆS OGSÅ: Er du glad for at gå lange ture, så se her gode råd til dagsturen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe