Gør kolonihaven klar til sommerbrug

kolonihave

Kolonihavehuse er til dem som ønsker et mix af by og natur. Efterspørgslen på kolonihavehuse er stigende og rigtig mange, i sær unge, vælger at investere i en kolonihave og få en bid natur mixet med storbyen. Følg vores guide til, hvordan du kan gøre din kolonihave klar til sommerbrug her.

Få ryddet ud i redskabsskuret

Have- og udesæsonen står for alvor for døren. Derfor er det en god idé at få ryddet ud i skuret, så du let kan komme til diverse haveredskaber. Gør det nemt for dig selv og hæng redskaberne op, så der ikke står noget i vejen, når du beslutter dig for at skulle en tur ud i haven.

Bidro aflang Ledflex

Plant smukke og farverrige planter og frugttræer

Hvis du ikke allerede har fået plantet diverse planter og blomsterbede i kolonihaven, er det på tide nu. Husk at luge området inden for ukrudt, så når du planter dine planter og bede, at disse kan få alt den næring de skal bruge, for at vokse sig store og flotte.

Arbejd nu, nyd din kolonihave senere

Sørg for at give den en skalle i kolonihaven inden, at sommeren for alvor melder sin ankomst og man har fri. På den måde kan du nyde dit skønne naturparadis med god samvittighed og benene smækket op.

Find flere spændende artikler om haven her.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe