Sådan skaber du din drømmehave

En drømme have kan se ud på mange måder. Prikken over i'et er ofte havens belysning.

Drømmer du om et loungeområde, et hyggeligt stisystem eller en grøn oase, hvor du bare kan slappe af? Sådan skaber du din drømmehave. (sponsoreret indlæg)

Det kræver en forkærlighed for havearbejde og masser af vedligeholdelse, hvis du gerne vil have en indbydende have. Men det er ikke alle, der har tiden til det. Heldigvis kan du på simpel vis pifte din have op med følgende tips.

Få hjælp til at klare havearbejdet

Ser du havearbejdet som en byrde, og føler du ikke, at du har tid til at give din have den tid og kærlighed, den fortjener? Der kan være mange årsager, herunder sygdom eller mangel på kræfter, der gør, at du ikke er i stand til at klare havearbejdet på egen hånd.

Bidro aflang Ledflex

Heldigvis findes der masser af anlægsgartnere eller haveservicefirmaer, der kan hjælpe dig. De hjælper med at klippe hækken, slå græsset, fjerne ukrudt og så videre. Du kan altså bare slå benene op og læne dig tilbage, alt imens de får din have til at skinne igen.

Køb nye møbler til haven

Et loungeområde i haven er perfekt til de lune sommeraftener, hvor du samles med vennerne til et glas vin eller en kold øl. Du kan let skabe det perfekte loungeområde ved at købe et par nye møbler til haven. Sørg for at de havemøbler, du køber, er komfortable, slidstærke og kan holde til det skiftende vejr her i Danmark.

Belysningen sætter prikken over i’et

Når du har købt møbler ind til at indrette haven, så mangler du blot at sætte kirsebærret på toppen. Ved hjælp af noget hyggelig belysning, kan du skabe den perfekte have. Med belysningen kan du skabe lige netop den hyggelige og varme stemning, som passer perfekt til loungeområdet i haven. Har du brug for hjælp til at få sat lys op i haven, kan du få hjælp af din lokale elektriker i Herning.

Novasel - Perskindol

Sådan skaber du din drømmehave.

LÆS OGSÅ: Gør det nemt at slå plænen (advertorial)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe