Skærm din have af med et støjhegn

Skærm haven af med et støjhegn

(sponsoreret indlæg)

Hvis du har en have, der er forholdsvis åben eller som ligger ud til en trafikeret vej, så er der måske meget støj i din have. Det forstyrrer, når du forsøger at slappe af i din have.

Bidro aflang Ledflex

Derfor er det en rigtig god idé med et støjhegn.

Reducér støj i din have

Det er bestemt forstyrrende, hvis der hele tiden er støj i din have. Din have er nemlig et sted, hvor det er oplagt at slappe af og koble fra. Men det er svært, hvis der hele tiden er lyde af biler, støjende naboer el.lign.

Heldigvis findes der lyddæmpende støjhegn, som reducerer støj kraftigt. Der er forskellige slags støjhegn, men fælles er, at alle støjhegn tager rigtig meget forstyrrende lyd. Derfor er det bestemt en god løsning, hvis du har meget støj i din have, som generer dig til daglig.

Novasel - Perskindol

Find et hegn der passer til din have

Selvom et hegn er støjdæmpende, behøver det ikke at betyde, at det ikke pynter i din have. Der er nemlig masser af flotte hegn, som også er støjdæmpende. Derfor handler det bare om at gå på jagt efter et hegn, der passer ind i dit havedesign. Der er nemlig flere forskellige farver, teksturer og materialer.

Skærm din have af

Det gode ved et hegn er også, at du skærmer din have af, så du føler dig mere ugeneret. Hvis din have netop ligger tæt på en vej eller naboer, så er der måske også frit udsyn til din have. Nogle gange er det rart med lidt mere privatliv, for på den måde bliver din have også mere hyggelig.

En støjhegn dæmper og reducerer ikke bare støj – det er også med til at skærme din have af, så du forhåbentlig får lyst til at bruge meget mere tid der.

LÆS OGSÅ: Unikt boligdesign for feinschmeckere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe