Vildmarksbad og sauna gør haven til et wellnessområde

Sauna fra jsoasis til udendørs

Indret haven med sauna og vildmarksbad: Den afslappende tur i sauna eller spa er ikke længere kun forbeholdt fitnesscentret eller et wellnessophold.

Du kan indrette haven med din egen wellnessafdeling og nyde oplevelsen i det fri året rundt. Udendørs saunaer og vildmarksbade fås i forskellige størrelser og former, så selv den mindre have kan indrettes med wellness.

Bidro aflang Ledflex

Vildmarksbad fra jsoasis

Vildmarksbade kan forvandle haven til et afslappende wellnessområde.

Derfor er sauna sundt

Der er flere gode grunde til at tage en tur i sauna. Et ophold i saunaen på 15-20 minutter siges at have en gavnlig effekt på dit immunforsvar, forebygge forhøjet blodtryk, reducere muskelspændinger og gør leddene mere smidige.

Sauna fra jsoasis til udendørs

Sauna til haven eller terrassen tilføjer en hyggelig stemning af wellness i haven.

Jsoasis har udendørs saunaer i forskellige designs, og det er nemt at finde en, der passer til din have og dine æstetiske præferencer. Du kan vælge et rustikt, traditionelt look eller en med mere strømlinet og moderne design.

Vildmarksbad til afslapning og samvær

Et vildmarksbad i haven er ren afslapning og hyggeligt samvær med familie og venner. Også vildmarksbade fra jsoasis kommer i forskellige størrelser, former og stilarter. Det er derfor nemt at finde et, der passer til dit uderum. Skal du holde et arrangement eller forsøde weekenden er det muligt at leje vildmarksbad. Se mere på www.jsoasis.dk   

Novasel - Perskindol

Du kan se mere om sauna og vildmarksbade på www.jsoasis.dk eller få mere information på tlf.: 52 72 99 04.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe