Derfor er rensning af tagrender vigtigt

Rensning af tagrender er vigtig

Er du klar over, hvor vigtigt rensning af tagrender egentlig er? Det er ikke sikkert, at du giver dine tagrender særlig meget opmærksomhed, men det er faktisk en god idé at gøre. Specielt efter et halvår med efterår og vinter samles der mange blade og kviste i dine tagrender.

Gør din bolig og dine tagrender en tjeneste

Dine tagrender sørger for, at regnvand har mulighed for at løbe væk uden at løbe ned langs dine husmure. Hvis det løber ned langs murværk og sokkel, så risikerer du nemlig, at der dannes fugtskader. Derfor er det langt bedre med et par tagrender, der fungerer og sørger for, at alt vand kommer ordentligt væk fra din bolig.

Bidro aflang Ledflex

Dog kræver det, at du sørger for at rengøre dine tagrender. Hvis der er fyldt med blade og kviste, så har regnvand nemlig ikke mulighed for at løbe væk.

Få hjælp til rensning af dine tagrender

Der er flere måder selv at rense dine tagrender på. Men det er også en mulighed at få hjælp til rensning af tagrender. Når du får professionel hjælp, så er du sikker på at få en god og effektiv rensning. Det finder du f.eks., hvis du bor nær Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Aalborg eller Nordjylland.

Hvis du har lyst til at gøre det selv, så er det bare at starte fra en ende af med en stige og håndkraft. Det er noget, der tager tid, men det er til gengæld rigtig vigtigt.

Novasel - Perskindol

Forbered dig til næste gang

Hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv næste gang, du går i gang med at rense tagrender, så er det f.eks. en mulighed at sætte et net på dine tagrender. Et net tager rigtig meget skidt og snavs, så det bliver langt nemmere og mindre tidskrævende næste gang.

LÆS OGSÅ: Genoptager vi vores hobbyer om vinteren?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe