Derfor skal du købe dine haveredskaber via grænsehandel.

Derfor skal du købe dine haveredskaber via grænsehandel

(sponsoreret indlæg)

Hvis du bor i Jylland, så er det nok de færreste, som ikke har været i Tyskland til grænsehandel. Faktisk kan det godt ske, at selv fynboerne og sjællænderne har været syd for grænsen for at købe billigt ind. Den lange køretur er jo også en hyggetur som familie, så selvom formålet med turen måske er billig sodavand og spiritus, så er den hygge en god gammeldags biltur kan give altså også en stor del af grænsehandel. Der findes mange forskellige grænseforhandler, så vælger du at tage turen lige syd for den danske grænse, ja så får du et kæmpe udvalg indenfor stort set alt, hvad hjertet begærer af søde sager, alkohol, hverdagsartikler, pynt og meget mere.

Meget andet end mad og drikke

Selvom de fleste nok stadigvæk benytter sig af grænsehandel for at få billig slik, alkohol og sodavand, så byder grænseforhandlerne også på mange andre varegrupper. Hvis du er et rigtigt havemenneske, så glæder du dig nok over, at du også kan finde dit næste havekøb, når du alligevel smutter en tur til grænsen. Hvis du kigger på de forskellige hjemmesider og grænsehandel tilbudsavis, så vil du forhåbentlig blive inspireret til, hvad I mangler hjemme i skuret.

Grænsehandel tilbudsavis

Ligesom alle andre supermarkeder i Danmark, så benytter grænsehandel sig også af tilbudsaviser. Grænsehandel tilbudsavis minder meget om dem, vi kender fra Danmark, der er ofte bare en del flere tilbud og lavere priser hos grænsehandel tilbudsavis. Det er selvfølgelig ikke kun de varer, som er i grænsehandel tilbudsavis, som forhandleren sælger, dette er blot et lille udsnit af alle de mange varer, som der forhandles, og så er det selvfølgelig de varer med en stor besparelse på. Så mangler du sodavand, hverdagsartikler, slik, spiritus, haveredskaber eller bare en undskyldning for en familietur, så se tilbudsavis fra Otto Duborg og kom af sted.

Er du vild med konkurrencer – så se her hvad der er at vinde lige nu.

More Stories
Tjek vejrudsigten for dit område