Terrassesystem der forvandler terrassen til en ny oase

Flot ny terrasse med nemt terrassesystem

Med nyt gennemtænkt terrassesystem kan du selv lægge ny terrasse eller forvandle den gamle og få en perfekt ny terrasse.

Knudsen Terrassesystem gør det enkelt og let selv at lægge ny terrasse. Systemet er baseret på knowhow fra indendørs opklodsning af strøgulve, som Knudsen Kilen har produceret i mere end 50 år. Terrassesystemet er en videreudvikling til gør-det-selv folk, der nu nemt kan udskifte den gamle terrasse uden at skulle ændre underlag.

Bidro aflang Ledflex

Flot ny terrasse med nemt terrassesystem
Med terrassesystemet fra Knudsen Kilen kan du selv nemt lægge ny terrasse og få en flot ny oase.

Nemt terrassesystem og fleksibel opklodsning

Det nye Knudsen Terrassesystem bruges til opklodsning af terrasser med strøer af træ eller komposit. Er underlaget fra den gamle terrasse ujævn eller endda med mindre niveauforskel, gør terrassesystemet det nemt at udjævne. Systemet spænder over en fleksibel arbejdshøjde fra 27-287 mm., og kan bruges på ethvert stabilt underlag – også tagpap.

Genanvendeligt materiale og modstandsdygtigt

Knudsen Kilens Terrassesystem er frostsikkert, vejrbestandigt og unikt tilpasset det nordiske klima. Det er produceret af 100% genanvendeligt materiale fra fødevareindustrien med en levetid på over 75 år! Systemet påvirkes ikke af fugt, råd eller svamp og tåler temperaturer fra -40o – +70o.

Du finder Knudsen Terrassesystem hos stort set alle forhandlere og kan se mere om det smarte terrassesystem her. Få mere information på tlf.: 47 76 01 01

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe