Konkurrencen er slut Vinderen Eva Fürst har fået direkte besked. ADVENTSKONKURRENCE 1. søndag i Advent

Adventskonkurrence 1. søndag i advent

Vind et flot salt- og peberkværnsæt fra Morsø i adventskonkurrence. H: 14 cm. Værdi 699 kr.

Den 1. søndag i advent trækkes en vinder af det lækre salt- og peberkværnsæt fra Morsø. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden. Der trækkes en vinder i de fine konkurrencer hver søndag i advent.

Du kan læse om produktet nedenfor:

Bidro aflang Ledflex

Multifunktionel nyhed fra Morsø

At skabe ligger i menneskers DNA, og smukt design skaber glæde og energi. Det ved man hos Morsø, hvorman samtidighar stor knowhow inden for produkton af varer med lang levetid. Det gælder også det ny Kit Salt- og pbeersæt i 100% FSC-certificeret egetræ.

Klima- og miljøudfordringer fylder mere end nogensinde i vors bevidsthed, og det kræver nytækning og mod i udviklignen af nye proudkter. Hos Morsø har høj kvalitet og lang levetid altid været i fokus, og den nye Kit-kværn er desuden et formfuldendt eksempel på, at god smag aldrig går af mode.

God smag hele vejen rundt

Sættet har en keramisk CrushGrind® kværn, som er udviklet til at kunne kværne såvel salt og peber som alle andre typer af tørrede krydderurter og krydderier. Det betyder, at kværnene kan bruges til alle favoritter blandt familiens- krydderiblandinger.

Novasel - Perskindol

Det er ikke bare designet, som er god smag. Den moderne, keramiske kværn frigiver nemlig de æteriske olier fra krydderiet, så den fulde aroma frigøres. Desuden kan Kit-sættet indstilles til den ønskede finhed, så man altid opnår den optimale gastronomiske oplevelse.

Grøn garanti

Det er designer Jakob Wagner, som står bag det stilrene design med den enkle og klassiske skønhed. Kværnen er 14 cm høj og produceret i 100% FSC-certificeret egetræ. Det betyder, at træet er fra en FSC-skov, hvor man ikke fælder mere træ, end skoven kan nå at producere.

Foruden at være produceret af FSC-egetræ, er Kit også grønnere i den forstand, at kværnen har en utrolig lang holdbarhed – faktisk er der hele 25 års garanti på de keramiske dele af denne flotte nyhed fra Morsø.

SE FLERE KONKURRENCER / ADVENTSKONKURRENCE HER!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe