Birgit Aaby: Vi skal bare turde gøre det!

Birgit Aaby er stifter af CombiService og tidl. paneldeltager i programmet Løvens Hule
Birgit Aaby er stifter af virksomheden CombiService og tidl. paneldeltager i programmet Løvens Hule. Foto: Mikkel Dahlstrøm

Vi skal ikke gøre det sværere end det er! Birgit Aaby er kvinden bag det succesfulde rengøringsselskab CombiService, og hun forstår at gøre ord til handling.

Birgit Aaby blev for alvor et kendt ansigt, da hun deltog i panelet af investorer i det populære tv-program Løvens Hule. Hun er stifter af rengøringsselskabet CombiService, og hendes filosofi er helt enkel: Vi skal ikke gøre det sværere end det er!

”Det er helt basic – man skal behandle andre, som man selv gerne vil behandles.” Sådan svarer Birgit Aaby på spørgsmålet om, hvordan det er lykkedes at have en store skare af loyale medarbejdere i en branche, der typisk har hurtig udskiftning af medarbejdere.

Bidro aflang Ledflex

”Når du behandler andre, som du selv vil behandles, så giver det et godt resultat. Så får du loyale medarbejdere, der kan få det til at hænge sammen med familie og børn. Det har virket for mig. Nogle gange skal vi ikke gøre det sværere end det er – vi skal bare turde gøre det!”

Birgit Aaby var i tre sæsoner med i panelet i Løvens Hule. Hun synes programmet har gjort noget godt. Nu tør folk gå ind med alle mulige skøre eller mindre skøre ideer. Og de tør stille sig frem. ”Jeg tror, at det, at jeg har siddet der som kvinde gør, at kvinder også tør. At have sådan en som mig, en rengøringskone, et almindeligt menneske, som andre almindelige mennesker kan spejle sig i og sige: OK, hvis hun kan så kan jeg også.”

Men selv om Birgit Aaby har opnået mere end hun turde drømme om, er hun trods alt mest stolt af sine børn. Hun er mor til 3 voksne sønner og har 2 børnebørn. ”Jeg er meget stolt af mine sønner, men jeg havde så travlt, da de var små, så det at blive bedstemor – det er rigtigt nok livets dessert.”

Novasel - Perskindol

Gå en tur og træk vejret

Når der skal slappes af og lades op, er Birgit glad for bare at gå en tur og trække vejret udenfor. Og et sted der for nylig har gjort indtryk, er Tversted i Nordjylland. Som mange andre har Birgit holdt sommeren hjemme og havde lejet et sommerhus helt nede ved klitterne. ”Der er den vildeste natur, lækker strand og hyggelig by. Og det Blå Ishus er det bedste ishus med verdens bedste guf”.

Selv om Birgit Aaby ikke længere bor i hus men i lejlighed i København, er det med blomster en særlig ting. ”Jeg elsker blomster. Det bedste man kan gøre for mig i hele verden, er at give blomster. Det nyder jeg helt vildt”.

  • Birgit Aaby (f. 15/6-68)
  • Stifter af rengøringsselskabet CombiService
  • Deltog i Vild med Dans 2019
  • Deltaget i tre sæsoner af Løvens Hule
  • Tidl. adm. direktør i Lyngby Boldklub
  • Mor til tre voksne sønner, 2 børnebørn

LÆS OGSÅ om den finurlige og eftertænksomme TV-vært Thomas Skov her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe