Fantastisk legehus i trætoppen

Et fantastisk legehus i trætoppen - lavet af genbrugstræ fra genboens træterrasse.
Det fantastiske legehus i trætoppen er lavet af genbrugstræ fra genboens træterrasse.

Også børnene kan have vilde husdrømme… Se billeder her fra det mest fantastiske legehus i trætoppen hos en familie, der gjorde alvor af børnenes husdrømme.

Hus & Have har modtaget billeder og historien om et fantastisk legehusprojekt fra en familie med 2 drenge.

Sådan kan du lave en indgang i trætoppen.
Indgang i trætoppen.

Drengenes drøm om et legehus i haven, havde ført til besøg i diverse byggemarkeder. Legehusene her var lidt for dyre, og legehus-drømmen var på standby.

Bidro aflang Ledflex

En dag tegnede den ene dreng et hus der hang oppe i træerne, og fortalte at sådan et ville han gerne have. Selv om der fra ret store grantræer i haven, var projektet lidt for stort og der skulle indkøbes meget træ.

Fra børnetegning til drømmehus

Da familiens genbo skulle udskifte terrasse, var der pludselig en masse træ der kunne bruges. En børnetegning af et hus i toppen af et træ i haven blev til virkelighed.

Hyggeligt legehus i trætoppen
Stue og entre i trætoppen

Fælles projekt

Legehuset stod ikke færdigt efter 2-3 weekender, som først antaget. “Det blev et fælles projekt, hvor vores 2 drenge var med til at save, banke, hamre osv. Det tog lang tid at lave, men var rigtig sjovt for os alle sammen”, fortæller faren.

Novasel - Perskindol

Huset har ikke kostet andet end søm, skruer, tid sammen og en håndsav.

Har du også givet dig i kast med et selvbyggerprojekt, eller fået en idé til din bolig? Skriv til jg@husoghaveavisen.dk.linux268.unoeuro-server.com – vi elsker gode hushistorier.

Læs også hvordan du slipper af med kalk i badeværelser her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe