Effektiv akustikdæmpning i smukt design

AcuWood akustikpaneler kan laves som en væg. Effektiv lyddæmpning og bedre indeklima.
De smukke AcuWood akustikpaneler kan laves som en væg. Effektiv lyddæmpning og bedre indeklima.

Akustikdæmpning fås i moderne tidløst design og fjerner mere end halvdelen af baggrundsstøjen.

AcuWood fra Mors har indledt tæt samarbejde med det midtjyske gulvfirma FlotteGulve.dk

De populære paneler fra AcuWood kan nu købes direkte på hjemmesiden FlotteGulve.dk. AcuWood er dansk design, når det er bedst. Akustikpanelerne formår på flotteste vis at kombinere et moderne tidløst design med yderst effektiv akustikdæmpning, hvor mere end halvdelelen af baggrundsstøjen fjernes.

Bidro aflang Ledflex

Lydakustik i moderne byggeri

AcuWood akustikpaneler kan laves til integreret loftslamper.
Akustikken har en indvirkning på vores velbefindende og oplevelse af indeklimaet. Find de smukke akustikdæmpende løsninger her.

I moderne byggeri er der ofte højt til loftet, hvilket føles skønt, men samtidigt også giver udfordringer i forhold til lydakustikken. Lydakustikken er ofte ikke den bedste, især hvis der er anvendt mange hårde byggematerialer så som beton, glas og stål.

Dette er ærgerligt da netop akustikken spiller en stor rolle i at skabe et godt indeklima. Indeklima og støj er afgørende for, om du vil føle dig veltilpas i et rum.

Der er flere måder hvorpå du kan forbedre akustikken. Den klassiske er akustikplader, som dog ofte ikke ligefrem bidrager positivt til det visuelle udtryk i rummet.

Novasel - Perskindol

Helt andeles forholder det sig med de smukke akustikpaneler fra AcuWood. De vil være et smukt blikfang i et hvert hjem eller til en lang række forskellige kommercielle formål så som hotel, restaurant, kontor og lignende. Effektiv akustikdæmpning i smukt og moderne design.

Et design mange varianter og muligheder

AcuWood akustikpanelerne er blandt de absolut mest effektive på markedet og har et design som består af 30 mm brede lameller der med 10 mm afstand er placeret på enten en sort eller en grå baggrund.

FlotteGulve.dk forhandler akustikpanelerne i 5 forskellige træsorter samt i en hvid variant. Alle varianterne fås både med sort og grå baggrund samt i tre forskellige størrelser.

Derudover er det muligt at bestille panelerne i flere forskellige andre træsorter samt i alle regnbuens farver.

Det er også muligt at få fremstillet de smukke paneler med et påtrykt billede eller logo eller i specialmål, så de passer til netop den flade, hvorpå de skal opsættes.

De lyddæmpende AcuWood paneler kan fremstilles i specialmål og med påtrykt logo.
De smukke akustikdæmpende paneler kan laves i specialmål og med påtrykt logo eller billede.

Mulighederne for effektiv akustikdæmpning er mange og FlotteGulve.dk hjælper gerne med at finde den helt rette løsning. Derfor er panelerne også at finde fysisk i de 3 butikker som ligger i Ikast, Aarhus og Søborg.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information kontakt Tommy Oversø på tlf.nr.: 20 23 96 80 eller at skriv mail info@flottegulve.dk

Info om FlotteGulve.dk A/S
FlotteGulve.dk A/S blev stiftet i 1997 af den nuværende ejer Tommy Oversø og har siden leveret gulve til hele landet, faktisk hele norden. FlotteGulve.dk er en internetbaseret virksomhed med fysiske butikker i Ikast Søborg og Aarhus. Firmaet beskæftiger i dag 20 medarbejdere og driver de tre hjemmesider www.flottegulve.dk, www.flottegulve.se og www.flottegulve.com

LÆS OGSÅ “Gode råd om el før du køber hus”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe