Cher: Lad dig inspirere af multitalentet i din boligindretning

Chers tidligere ejendom

Du kender sikkert Cher både som sanger og skuespiller. Men hun har også en stor interesse og talent for boligindretning. Det er dog nok de færreste der har mulighed for at indrette sig som Cher har gjort. Men stilen har du måske lyst til at videreføre i din egen indretning.

Cher har en imponerende ejendomsportefølje

Chers imponerende ejendomsportefølje strækker sig fra Hawaii og Californien til New York og Florida. I 1993 købte Cher et palæ på Floridas eksklusive La Gorce Island. Her tilføjede hun sit eget unikke interiørdesign og solgte ejendommen tre år senere til Calvin Kleins medstifter Barry K. Schwartz. Nu er det imponerende palæ med 1.157 m2bolig på markedet og er udbudt til 42,5 millioner dollars!

Bidro aflang Ledflex

Multitalentet Cher

Cher er nok mest kendt som “Poppens gudinde” og har solgt over 100 millioner plader. Multitalentet Cher har derudover vundet en Grammy, en Emmy, en Oscar, tre Golden Globes og adskillige andre priser. Hun opnåede sin berømmelse i 1960’erne som halvdelen af ægtefællen-duoen Sonny & Cher. Cher opnåede en succesfuld solokarriere efter deres skilsmisse. Hun har optrådt på Broadway, medvirket i film og tv og optrådt i musikgenrer fra folk til disco til rock. Hun er den eneste kunstner til dato, der har haft en nummer et single på en Billboard-hitliste i seks på hinanden følgende årtier, fra 1960’erne til 2010’erne.

Multitalentet Cher har dog også en stor interesse for arkitektur og boligindretning. Det ses i hendes karakteristiske smagfulde stil.

Chers forkærlighed for boligindretning i det spanske og eksotiske

Den spansk-moderne ejendom har seks soveværelser, seks badeværelser og tre gæstetoiletter. Ejendommen er et klassisk eksempel på Chers forkærlighed for mauriske arkitektoniske detaljer. Det storslåede palæ har tegltag, buede vinduer i middelhavsstil og smedejernsdetaljer, der omgiver en indre gårdhave. Den imponerende foyer byder på høje lofter og brede trapper. Den åbne underetage har det ultimative inden for indendørs-udendørs ophold. Bl.a. gulv-til-loft-vinduer til at lukke det naturlige lys og Miamis havbrise ind. Køkkenet kan prale af marmor-detaljer med en overdimensioneret koge ø og forbindelse til en hjemmebar med tilpasset tapet og smukke marmorbordplader.

Novasel - Perskindol

Det store soveværelse har en mindre stue, et marmorbadekar, et brusebad for to personer, et tilpasset klædeskab og en fantastisk privat terrasse med et studie på øverste etage. Af andre faciliteter kan nævnes et fitnesscenter og et medierum samt masser af plads til både at bo, leve og slappe af.

Ejendommen ligger ud til den smukke uberørte kystlinje med uhindret udsigt over vandet. De flotte store palmer omgiver et spektakulært poolkompleks i resort-stil. Her er bl.a. swimmingpool, spabad, solterrasse, sauna, poolhus og cabana-bad.

Chers poolområde

La Gorce Island er et eksklusivt lukket område bestående af 30 boliger. Området har vagtpersonale 24-timers og er beliggende ud for Miami Beachs kyst. Blot nogle få af de berømte mennesker, der har boet i den ultra-luksuriøse enklave, inkluderer Billy Joel, Lil Wayne, Dwayne Wade og Chris Bosh. Nærliggende muligheder for underholdning omfatter La Gorce Country Club og mange af det sydlige Floridas bedste strande. De berømte klubber og natteliv i South Beach er også lige i nærheden.

Kilde: Top Ten Real Estate News.
Photo credit: Become Legendary / Dina Goldentayer.
Ejendomsmægler: Dina Goldentayer of Douglas Elliman

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe