Der er flere gode grunde til at tænke forsikring

Tjek din forsikring mindst en gang om året med et forsikringstjek. Forsikringer og betingelser kan have ændret sig.

Der er gode grunde til et årligt forsikringstjek

En forsikring skulle gerne være den bedste måde, ikke at få noget for pengene på. Konsekvenserne, hvis uheldet er ude, og du ikke er forsikret, kan nemlig være uoverskuelige. Et årligt forsikringstjek kan vise, om du er ordentligt dækket.

De fleste forsikringer fungerer som både tryghed og sikkerhedsnet, hvis uheldet er ude. Det er en god idé løbende – én gang om året –at tjekke sine forsikringer. Specielt hvis omstændigheder i dit liv er ændret.

Bidro aflang Ledflex

Tjek også rejseforsikringen

Selv om det er dyrt at rejse, er en rejseforsikring ikke stedet at spare. De fleste rejsebureauer og flyselskaber tilbyder tilkøb af rejseforsikring, og det kan være godt givet ud, hvis uheldet er ude. Men det er en god idé at tjekke, om du allerede har en rejseforsikring, og hvad den i så fald dækker. Nogle har det via indboforsikringen og andre via et kreditkort.

Et tip er også at tjekke, om din rejseforsikring også dækker aktiv ferie, hvis du f.eks. skal på skiferie.

Tjek din forsikring mindst en gang om året med et forsikringstjek. Forsikringer og betingelser kan have ændret sig.

Gode tips til forsikring

Der er en række ting du bør være opmærksom på, når du tjekker dine forsikringer eller indhenter tilbud på forsikring.

Novasel - Perskindol

Vær opmærksom på, hvad det er du sammenligner. Det er ikke kun prisen på forsikringen du bør sammenligne, men også dækning og betingelser.

Vær opmærksom på størrelsen af selvrisiko og forsikringssum. Selvrisiko kan variere ligesom den forsikringssum der maksimalt gives som erstatning, kan variere. Det har selvfølgelig indflydelse på, hvor meget forsikringen koster. Det er altså forhold, du skal have med i overvejelserne, når du vælger hvilken forsikring du mener passer bedst.

Når det køber ny forsikring, har du 14 dages fortrydelsesret. Også selv om forsikringsperioden er gået i gang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe