Det nye års planer og drømme

Er det nye års planer at få skiftet bilbatteriet er det nemt at gøre.

(sponsoreret indlæg) Det nye års planer og drømme

2022 er blevet sat i gang, og vi har et helt nyt år foran os. Det er tiden, hvor der tales om “New year new me”, og vi begynder at lægge planer og dagdrømme om, hvad det nye år skal bringe til vores nye jeg. Desværre kan en gruppe af disse mennesker opleve, at trods for at vi atter befinder os i et nyt år, så er vi vores gamle selv. Spørgsmål, om vi har satset for højt, vil komme, og man kan i værste tilfælde nå at blive skuffet over det nye år, inden det overhovedet fik chancen for at lyse.

Bidro aflang Ledflex

Frigiv dig fra det foregående år

Mange har denne her tendens til at lægge planer, som pludselig bliver sparket fremad i kalenderen. I november fik I problemer med bilen? Tøjet begyndte at stramme? Et uvenskab har lagt stilhed mellem nogle gode, gamle kendinge i månedsvis, men du er begyndt at savne dem? Hvad end 2021 kan have bragt dig, skal helst gerne forløses, inden du kan tage fat på 2022. 

Måden du vælger at ordne problemerne på, kan dog også sætte rammen for, hvilket år 2022 går hen og bliver. Er problemerne med bilen så små og simple, at det blot handler om at få skiftet dit bilbatteri ud med et nyt? Bilbatterier er ikke så dyre, så det vil ikke være noget, der nødvendigvis kræver længere opsparinger. Er problemerne med bilen derimod langt større, så kan 2022 blive året, hvor I fik en ny bil. Problemerne med det stramme tøj? Der er flere måder at se på det problem på. Er det i år, at du bytter burgeren ud med salaten? Er det året, hvor du startede til en sport eller begyndte at løbe mere? Eller skal det være i år, at du får en ny garderobe? 

Forbered dig på fremtidsplanerne

Ligesom problemerne kan have forskellige niveauer i udgifter, så vil de større planer, du lægger for 2022 også kunne koste ganske forskelligt. Ferier og oplevelser er med til at skabe gode minder med familie og venner og følger til tider også op med flere udgifter på en dag. I kan have gået og snakket om denne her hyttetur i flere måneder og nu bliver det en ting, eller også har I fået en lyst til at blive mere aktive og kulturelle. Det bliver udgifter, som kan samle sig, og derfor er det en god idé at spare op til formålet.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Få en guide til et grønnere køkken her.

Det nye års planer og drømme starter i 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe