Mors dag fejres med blomster

Mors dag markeres med smukke blomster

2. søndag i maj er Mors dag

Blomster er stadig det oplagte gavevalg til mors dag. En stor buket viser mor, at hun betyder meget for dig, og at du sætter pris på hende. Selvfølgelig er det samme gældende for alle bedstemødre og andre kvinder, der er som en mor for dig.

Overrask hende med blomster

Hvad ville være bedre end at ankomme med en buket på mors dag, som med det samme fanger opmærksomheden. Du kan ikke gå galt i byen med udsprungne liljer og tulipaner, som allerede viser deres farver. Du kan gøre din mors dags-gave meget personlig ved at vælge de farver, som din mor holder allermest af. Du kunne eksempelvis vælge én flot farve eller et farverigt mix af glade farver. Hvis din mor foretrækker blomster i mere afdæmpede nuancer, kunne du samle en smuk buket med liljer eller tulipaner i bløde pastelfarver eller hvide toner. Besøg www.ilsysays.com for mere inspiration til buketter.

Bidro aflang Ledflex

En sød tanke til Mors dag

Fra en enkelt blomst til en minibuket. Blomster er en virkelig sød gave til mors dag, når de bliver overrakt af et lille, glad barn. Børn synes, at det er sjovt at vælge blomsterne selv! Hvis du giver børn lov til at vælge blomster til en buket, får du næsten altid et farverigt mix (men det synes alle mødre bare er fint). Du kan ikke gå galt i byen med tulipaner eller liljer: Alle farver passer smukt sammen.

Sig det med blomster

Mors dag fejres med blomster. Overrask din mor ved at sætte blomsterne i en vase. Start med skære lidt af stilkene af. Herefter sætter du buketten i en ren vase med rent vand (og lidt blomsternæring til løgblomster). På denne måde holder blomsterne længere. Hvis din mor skifter vandet i vasen hver dag, kan hun nyde synet af blomsterne endnu længere!

Blomsterfakta

Liljen symboliserer kærlighed og femininitet. Tulipanen har også en sød symbolik: kærlighed, hengivenhed og positivitet. Med andre ord: Disse blomster er perfekte til mors dags-buketter.

Husk – Mors dag fejres med blomster.

Novasel - Perskindol

Kilde og foto: www.ilsysays.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe