Gardasøen er meget mere end bare badeferie

Gardasøen
Sirmione ved Gardasøen er et smukt udgangspunkt for ferien.

En kør selv-ferie ved Gardasøen kan byde på langt mere end bare badeferie og god mad.

Gardasøen er den oplagte feriedestination, hvis man både er til badeferie og ferie med spændende oplevelser og seværdigheder. Den 51 km lange strækning rundt om Gardasøen er blevet en stor turistmagnet med dens talrige hoteller og mange charmerende landsbyer liggende langs den smukke bred. I den sydlige ende af Gardasøen ligger Sirmione, som er en af de mest kendte byer ved søen.

lago de garda
Stemningsfuld og charmerende – byerne ved Gardasøen byder på autentisk charme i sommervarmen. Her Simione.

Byen er blandt andet kendt for den smukke borg, som ligger placeret yderst på halvøen. Borgen er åben for offentligheden, og man har mulighed for at komme op i de høje tårne og se udsigten over den billedskønne sø og kigge ned på de hyggelige små gader, som snor sig omkring borgen.

Bidro aflang Ledflex

Molina giver fornemmelsen af en regnskov

30 km øst for Gardasøen ved byen Molina ligger Parco della Cascate, som er en helt igennem vidunderlig vandfaldspark. Parken byder på forskellige vandreture i et naturskønt område, der er så frodigt og fyldt med mange naturlige vandfalde, at du næsten får fornemmelsen af, at du befinder dig i en regnskov.

Lago de garda
I den nordlige del af Italien ligger Gardasøen – Italiens største sø.


Hvis man er til en dag med sug i maven, har Gardasøen også masser at tilbyde. I området tæt på Lazise finder du ikke mindre end to store forlystelsesparker. Gardaland, som er Italiens største forlystelsespark og Caneve World, som er to forlystelsesparker samlet i én. Så her er nok underholdning til en hel dag.

Så søger du efter en hyggelig ferie, som kan tilbyde en masse oplevelser til alle aldre – så er det måske på tide at aflægge Gardasøen et besøg.

Novasel - Perskindol

Du finder kørevejledning, hoteller og gode råd til ferien ved Gardasøen her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe