Rådgivning og information om lån til boligen

Få rådgivning og information om lån til boligen

(advertorial)

Skal huset have en make-over? Skal der tilbygges en udestue? Eller måske anlægges en helt ny have? Alt sammen er noget, som koster penge. Går du med overvejelser omkring at låne penge til disse projekter, så gør dig gerne nogle gode overvejelser inden. For det første skal du tage højde for din egen økonomi.

Bidro aflang Ledflex

Du bør nemlig kun låne penge, hvis du er sikker på at din økonomi kan bære det. Dette betyder, at du skal kende din indkomst frem i tiden og være sikker på at den er stabil. Derudover bør du altid undersøge om du har andre alternative, end at låne penge. Hvis du fortsat mener, at et lån er det rigtige, finder du herunder information og rådgivning.

Er samlelån noget for dig?

Hvis du allerede har flere forskellige lån hos forskellige udbydere, kan et samlelån være en mulighed. Et samlelån betyder, at du omlægger alle dine lån til ét stort lån. Der er flere fordele ved dette. For det første får du et bedre overblik over din økonomi, fordi du kun skal betale af på ét lån. Derudover vil du formentlig også kunne spare på renteomkostninger, fordi renterne normalvis er mindre ved større lån.

Andre alternativer

Som nævnt bør du altid undersøge og overveje, om det er nødvendigt at låne penge. Alle kan have følelsen af at ville på ferie eller renovere huset. Men nogle gange er det værd at huske på at denne følelse ofte kan fremrykkes – og det ikke behøves at ske lige nu og her.

Novasel - Perskindol

Du kan med fordel overveje at selv tage hånd om byggearbejdet fremfor at ansætte dyre håndværkere. I langt de fleste tilfælde kan du finde gode rådgivningsvideoer på internettet fx til at lægge fliser, anlægge en køkkenhave eller noget helt tredje. Noget som sagtens kan klares selv og gøres for billige penge.

LÆS OGSÅ: Det vi ikke selv er herre over, skal prioriteres højest; mød køberrådgiver Christian Borregaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe