The One bliver USA’s dyreste hus

The One - USA's dyreste bolig

The One er dobbelt så stort som Det Hvide Hus og bliver formentlig USA’s dyreste hus.

The One!

En af verdens dyreste boliger, der passende er navngivet “The One”, er kommet på markedet til 295 millioner dollars. Hvis The One sælges i nærheden af ​​295 millioner dollars, bliver det det dyreste hus der nogensinde er solgt i Californien. Langt over de 177 millioner dollars, som venturekapitalisten Marc Andreessen betalte for sit Malibu-palæ i 2021. Og de 165 millioner dollars, som Amazons administrerende direktør Jeff Bezos betalte i 2020 for en ejendom i Beverly Hills.

Bidro aflang Ledflex

Dobbelt så stort som Det Hvide Hus

Beliggende på en bjergtop med 360-graders panoramaudsigt over Stillehavet, Los Angeles centrum og San Gabriel-bjergene, er Bel Air-palæet omgivet på tre sider af en voldgrav og måler 105.000 kvadratfod. Næsten to gange så stort som Det Hvide Hus. Ejendommen med den fantastiske beliggenhed og formidable udsigt inkluderer 21 soveværelser og 49 badeværelser.

Højdepunkterne i The One inkluderer bl.a. fem udendørs og indendørs swimmingpools, med voldgraven der omkranser tre fjerdedele af grunden, en natklub, fuld-service skønhedssalon, wellness-spa, 400-fods privat udendørs løbebane med en udsigt over byen med glasvægge og et privat teater med plads til over 40 personer. Ud over ejerskab af et af verdens mest spektakulære bolig omfatter ejendommen også sommerfuglekunstværker af Stephen Wilson, en Oto Murano lysekrone af Vistosi, en roterende statue af Mike Fields, og en glasskulptur af den italienske kunstner Simone Cenedese. Der er også et to-etagers bibliotek/kontor med balkon og vandelementer, der rører ved tre vinduesvægge, og parketgulve. Tilføj en skræddersyet bar med en røget spejl bagplade og marmorbordplader, en cigarlounge, fire-bane bowlingbane, putting green, wellnesscenter, fitnesscenter, en 64 fods indendørs pool med juicebar, tennisbane og 10.000 flasker vin kælder.

Interessante naboer

At kunne byde velkommen i denne enestående luksus kan tiltrække nogle interessante Bel Air-naboer. F.eks. Jennifer Lawrence, der flyttede dertil sidste år. Justin Bieber, Taylor Swift, Liam Hemsworth, Miley Cyrus og Kylie Jenner for blot at nævne nogle få.

Novasel - Perskindol

Ejendommen er opført af Aaron Kirman fra Compass, Beverly Hills og Branden og Rayni Williams fra The Beverly Hills Estates, Beverly Hills. Ejendommen vil være på Concierge Auctions, som, hvis ikke er solgt før, vil blive afholdt online den 28. februar.

Kilde: TopTenRealEstateDeals.com;
Photo credit: Marc Angeles, Joe Bryant and Douglas Friedman

America’s Most Expensive Home For Sale – Twice As Big as the White House! | Top Ten Real Estate Deals

LÆS OGSÅ: Se tips til at investere her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe