Sådan gør du dit hjem salgsklart – få nemme tips her

Der er flere ting du kan gøre for at have boligen slagsklar.
Det er være stressende at gøre boligen salgsklar - få her nemme tips til at gøre din bolig salgsklar.

Det kan være svært at gøre boligen salgsklar – eller måske ligefrem stressende. Her finder du super nemme tips til, hvordan du gør dit hjem salgsklart.

IKEA har fået Emma Parkinson, som er ekspert i homestaging, til at hjælpe med salgstips. Her er hendes super nemme tips til, hvordan du gør dit hjem lidt mindre personligt og lidt mere attraktivt for potentielle købere. Læs de nemme tips – Sådan gør du dit hjem salgsklart:

1 Køkkenet

køkken

Det vigtigste først: Alle overflødige madvarer og ting? Væk med dem. Gi’ derefter hele rummet en grundig rengøring (også indvendigt i køleskabet og skabene). Når alle overflader er ryddet, så arranger dine yndlingskøkkenting sammen på en bakke – det er dekorativt, og alt ser mere ordentligt ud, når det arrangeres i grupper. Tilføj til sidst en smuk buket blomster, som spreder en skøn duft.

Bidro aflang Ledflex

2 Stuen

stue

Når du styler dit hjem, gælder det om, at de potentielle købere skal kunne se sig selv bo der. Modstå derfor din trang til at ha’ personlige fotos fremme. Hold dig inden for en enkel farvepalet, opnå en flot effekt med et par nye tekstiler, fjern typisk rod som fjernbetjeninger og lignende, og sørg for, at pærerne i alle dine lamper virker (overalt i hjemmet).

3 Læsekrogen

stue
Foto: ILVA

Skab et stilfuldt udtryk ved at arrangere bøger og pynteting i grupper efter farve, og hold dig altid inden for et enkelt farvetema (enkelhed er nøgleordet, så gem de ting af vejen, der skiller sig for meget ud). Se også nærmere på dine planter. Ser de sunde og glade ud? Hvis ikke, så overvej at supplere med et par nye grønne planter – det gi’r masser af karakter.

4 Soveværelset

soveværelse

Alle elsker et luksuriøst hotelværelse, så lad det være din inspiration! Tilføj masser af bløde puder, og gør det dobbelt så hyggeligt ved at bruge 2 sengetæpper oven på sengetøjet i stedet for 1.

Novasel - Perskindol

5 Børneværelset

børneværelse

Her er der mere plads til at lege, så lad bare farven være. Og selv om du stadig skal rydde op ligesom i alle de andre rum, må rummet ikke miste sin ungdommelige udstråling.

6 Badeværelset

badeværelse

Her er det vigtigere end i noget andet rum, at du gør alt funklende rent. Når rummet er renskuret fra gulv til loft, så tilføj bløde, nye håndklæder, et smukt stykke håndsæbe og en enkelt dekorativ plante.

7 Udendørs

terrasse
Foto: uninterior.se

Hvis du er så heldig at ha’ et udendørs rum, så vis det fra den bedste side ved at gi’ dine planter, tekstiler og belysning en opdatering. Og hvis altangulvet ser lidt medtaget ud, så skjul det under et stort, vejrbestandigt tæppe.

8 Entréen

entré
Foto: ILVA

Dette sted har det med at tiltrække en hel del rod. Fjern derfor det meste af dit overtøj, og lad kun en jakke eller to, nogle få par af dine yndlingssko og et par pynteting være fremme.

EMMAS NEMME TIPS TIL HVORDAN DU GØR DIT HJEM SALGSKLART

• Fjern dine personlige fotos. Køberne skal kunne se sig selv bo i dit hjem.
• Ryd op, og hold orden.
• Hold dig inden for en enkel farvepalet.
• Arranger dine pyntegenstande i grupper – det gi’r et stilfuldt udtryk.
• Brug masser af bløde sengetekstiler i soveværelset.
• Børneværelserne skal være ryddelige, men der skal stadig være plads til sjov og leg.
• Frisk op både indendørs og udendørs med nye, sunde planter.

Læs også om hvordan du får naturen ind i boligen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe