Konkurrencen er slut. Vinderen har fået besked. Tillykke til Mette L, 3400 Vind den populære serie om Bridgerton

Bridgerton - Et afgørende øjeblik

Vind alle 8 bind i den populære serie

Bridgerton – Et afgørende øjeblik
af Julia Quinn

Gregory Bridgerton er romantiker. Han ved dybt i sin sjæl, at lynet en dag vil slå ned, og hans livs udkårne vil vise sig.

Ganske rigtigt: En enkelt glimt af den vidunderlige Hermione, og hans hjerte tilhører kun hende. Hermione har det på præcis samme måde, blot er genstanden for hendes kærlighed ikke Gregory, men en anden mand.

Bidro aflang Ledflex

Hermiones veninde Lucy sætter sig for at hjælpe ham med at vinde Hermiones hjerte. Gregory er viljestærk, modig, flot og ekstremt vittig, så det er måske ikke så underligt, at Lucy selv falder for ham. Men det er til gengæld yderst ubelejligt, eftersom hun er forlovet med Lord Haselby. Da Gregory alt for sent opdager, at det er Lucy, der får hans hjerte til at slå hurtigere, bringer det hele Bridgerton-klanen i en slem knibe.

Et afgørende øjeblik er 8. og sidste bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Bogen er netop udgivet af Peoples den 3. februar 2022, 306 sider, vejl. pris: 199,95 kr.

konkurrence
Forfatterfoto: Roberto Filho
Julia Quinn (f. 1970) er amerikansk forfatter. Hun har skrevet 35 romaner, hvoraf otte indgår i serien om familien Bridgerton. Hendes bøger har ligget på New York Times’ bestsellerliste og er oversat til 30 sprog. Tv-serien Bridgerton, som er baseret på Quinns elskede romaner og produceret af Shonda Rhimes, havde premiere på Netflix i 2020.

Vil du se hvad du eller kan vinde? Se flere konkurrencer her.

Novasel - Perskindol

Vind den populære serie om Bridgerton. “Et afgørende øjeblik” er 8. og sidste bind i den verdenskendte romantiske serie om familien Bridgerton.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe