Vinderen er trukket – tillykke til Morten J. (postnummer 4640) Vind gavekort til Philips GardenLink LED udendørslamper

GardenLink Philips udendørs belysning

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Philips LED GardenLink udendørsbelysning

De nye Philips LED GardenLink udendørslamper er nemme og sikre at installere selv. Den pålidelige udendørsbelysning er samtidig energieffektiv.

GardenLink: Lys haven op med smarte og sikre udendørslamper fra Philips

Philips LED GardenLink med lav volt består af spotlamper, piedestaler og tilbehør. De oplyser dit udeområde og er designet til at modstå det omskiftelige vejr. Den enkle plug-and-connect-funktion gør det nemt selv at installere lamperne. Derudover giver Dusk-to-Dawn-sensoren en timerstyring med fire indstillinger, som kan bruges til automatisk at tænde eller slukke lyset på bestemte tidspunkter af dagen.

Bidro aflang Ledflex

Energieffektive og robuste udendørslamper

De nye energieffektive Philips LED-udendørslamper er designet til at fungere under skriftende vejrforhold og samtidig reducere energiforbruget.

De nye spotlamper, væglamper og piedestaler til haver og andre ude-områder kan modstå høje temperaturer og soleksponering samt kraftig regn.

Den robuste kvalitet og lysstyrken giver dig mulighed for at nyde haven året rundt. Samtidig hjælper LED-teknologien og de indbyggede UltraEfficient solar-teknologier dig med at reducere energiforbruget.

Novasel - Perskindol

Det er alt sammen egenskaber der passer perfekt til danske haver og vejrforhold.

Udendørsbelysning med pålidelig UltraEfficient LED eller Solar-teknologi

Uanset om din have er dækket af sne, eller solen bager ned, så er Philips LED-udendørslamperne designet til at fungere under en lang række vejrforhold. Solcellelamperne opretholder lysstyrken uanset om det er lyse sommerdage eller mørke vinterdage, og kan tåle temperaturer fra –20 til +40 C. De kan modstå høj sol- og UV-eksponering samt kraftig regn og vejrfugtighed op til 85 % uden korrosion eller rust.

De nye Philips LED udendørslamper har UltraEfficient LED eller Solar-teknologi som hjælper med at reducere energiforbruget. Med en levetid på op til 50.000 timer får du en pålidelig og energieffektiv udendørsbelysning i din have, på din altan, terrasse eller i din indkørsel.

Philips LED UltraEfficient Arbour-væglampe, piedestal og søjlelampe giver et varmt hvidt lys året rundt, uanset årstiden. Sammenlignet med standard LED-lamper bruger de 50 % mindre energi på grund af deres A-klasse LED’er.

Philips LED UltraEfficient Solar Tyla-væglamper og -piedestaler er solcelledrevne og har to lysstyrker, der automatisk kan aktiveres af den indbyggede sensor. Nyd haven en hyggelig sommeraften med smukt dæmpet lys, eller lad et kraftigere lys vise dig vej de mørke dage, når du kommer hjem eller forlader huset. Strømsparetilstanden kan også vælges, så lamperne kun tænder, når der registreres bevægelse. UltraEfficient Solar Tyla-lamper kræver ingen tilslutning til strømnettet på grund af den indbyggede solcelleteknologi. Med den rette mængde lys kan de holde op til 500 % længere.

GardenLink udendørsbelysning med lav spænding

Philips LED GardenLink med lav spænding består af spotlamper, piedestaler og tilbehør, der kan oplyse dit udeområde og er designet til at modstå vejret. Den enkle plug-and-connect-funktion gør det nemt at installere lamperne. Derudover giver Dusk-to-Dawn-sensoren en timerstyring med fire indstillinger, som kan bruges til automatisk at tænde eller slukke lyset på bestemte tidspunkter af dagen.

Du kan læse mere om Philips LED GardenLink samt finde nærmeste forhandler her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe