Etablering af ApS nemt og billigt

etablering af aps

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, findes der mange forskellige måder at gøre det på. Oprettelse af et ApS er en oplagt mulighed, da det har en forholdsvis lav krav til startkapital, hvilket også er grunden til, at det er den mest anvendte selskabsform i Danmark. Læs med her, og blive klogere på et ApS og dets mange fordele. 

Hvad er et ApS?

ApS er en forkortelse for anpartsselskab, som hører under kategorien kapitalselskaber, hvor også aktieselskab (A/S) hører til. Et ApS er den mest anvendte selskabsform i Danmark og nyder generelt stor tillid i erhvervslivet. Startkapitalen for et ApS er 40.000 kr. i modsætning til et A/S, hvor startkapitalen er 400.000 kr. 

Bidro aflang Ledflex

Fordelene ved at oprette et ApS?

  • Anerkendt selskabsform

ApS’et er en både udbredt og anerkendt selskabsform. Ved at investere penge i selskabet i form af selskabskapital, sender du et signal om, at du tror på virksomheden. 

  • Hæftelsen er begrænset

Som ejer hæfter du kun begrænset i forhold til selskabets kreditorer. Det betyder, at du kun risikerer at miste de penge, som du aktivt har besluttet dig for at skyde ind i selskabet.

  • Fleksibilitet 

Ved et ApS er der mulighed for at lave forskellige ejerstrukturer gennem holdingselskaber.

Novasel - Perskindol
  • Flere ejere

Et ApS kan have flere ejere, og det er derfor nemt at overdrage anparter til nye investorer og medejere. Det betyder også, at det er mere fleksibelt, hvis du senere ønsker at sælge virksomheden.

  • Selvstændig juridisk enhed

ApS’et udgør en selvstændig juridisk enhed, og det kan blandt andet betyde, at selskabsskatten bliver lavere.

Opret et ApS hos Legal Desk

Etablering af ApS er nu gjort nemt og overskueligt. Ved at benytte dig af løsningen hos Legal Desk, kan du oprette et ApS på 10 minutter. Det eneste du skal gøre er at udfylde en formular online, hvor du skal svare på en række spørgsmål.

Derefter udarbejdes selskabsdokumenterne på baggrund af dine svar. Når du har betalt, får du adgang til de færdige dokumenter. Dokumenterne skal underskrives af alle selskabets ejere, hvilket hurtigt og sikkert kan gøres med NemID.

Legal Desk sørger for alt det praktiske, som at registrere selskabet hos Erhvervsstyrelsen og giver dig besked, hvis du skal foretage sig noget. Bekræftelse af selskabskapital samt ekstra registreringer, som f.eks. registrering af moms/lønsom og import/eksport er også inkluderet i prisen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe