Haveredskaber og maskiner der er værd at investere i

haveredskaber

Mange begynder at bruge mere tid i haven  i forårsmåneder og de tidlige sommermåneder. Vejret er bedre og der er gode muligheder for at give haven en ekstra kærlig hånd efter måneder med frost og hårdt vejr. Havearbejde kan dog være besværligt og tidskrævende, hvis du har dårlige værktøjer eller mangler vigtige haveredskaber. Derfor kan det være en god ide at investere i nye havereskaber og maskine. Det vil uden tvivl være pengene værd. Denne artikel giver en guide til haveredskaber og maskiner der er værd at investere i.

En robotplæneklipper

Den første maskine alle haveejere burde overveje at investere i er en robotplæneklipper. Hvis ikke du har en god græsslåmaskine kan det være lidt af en tjans at få græsplænen til at stå jævn og flot. En god robotplæneklipper kan både spare dig tid og energi og vil sikre, at græsset ser flot ud hele sommeren.  Alt du skal gøre er bare at indstille robotplæneklipperen og give den de rigtige opgaver, så vil den klare resten. Så kan du læne dig tilbage på terrassen, mens græsset bliver slået. En robotplæneklipper er også meget brugervenlig og let at indstille, og du skal ikke bekymre dig og komplicerede programmer og et hav af knapper. 

Bidro aflang Ledflex

En god hækkeklipper

Et andet redskab, der er et must hvis du har en hæk eller buske er en god hækkeklipper. Den med en motor. De fleste har nok prøvet at stå med den gamle saks i timevis når hækken skulle trimmes og få mere og mere ondt i både arme og håndled. Det er ikke et problem med en maskinklipper, der, på trodt af den relativt lille størrelse, kan trippe hækken og buskene på ingen tid. Den er let at bruge, da du bare skal føre den hen over hækken i den ønskede højde, og den giver tit en tættere og mere ensformig klipning. Investér derfor i en mere moderniseret udgave af det klassiske haveredskab og spar både tid og dine arme. 

Et sæt skovle 

Det lyder måske simpelt, men et sæt skovle i god kvalitet kan også gøre hele forskellen. Måske har du en gammel, rusten skovl, der har stået i et hjørne af skuret i årevis. Den er ikke til meget hjælp, hvis du skal i gang med tungt arbejde, og det er derfor en god ide at investere i en ny. Både til at luge med i bedene, men også en stor skovl til de mere genstridige stubbe eller sten. Nye skovle vil have skarpe kanter og et stærkere stel, der gør dit arbejde meget lettere, også hvis jorden er hård eller rødderne besværlige. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe