Skal du bruge et indendørsareal hurtigt? Så bør du overveje Tälthaller

indendørsareal

Skal du have opsat et lager eller et arrangement, som kunne få gavn af, at foregå indendørs? Selvom den friske luft er sund, kan det alligevel blive lidt irriterende, hvis det ender med, at arrangementet skal foregå i regnvejr. Det er dog ikke altid nemt at finde en bygning, der kan rumme det hele. Har du dog en mark, eller et andet stort åbent område tilgængeligt, er en Tälthall dog en praktisk løsning.

En god og hurtig løsning

Når der ikke er lang tid, er Tälthallen effektiv. Den er nemlig hurtigt sat op, men samtidig stadig solid, så det beskytter indendørsarealet mod vind, vejr og generelt temperaturerne udenfor. På den måde kan arrangementet foregå uforstyrret af det lunefulde danske vejr, eller udstyret kan opmagasineres et tørt sted. Tälthallen kan anvendes til alt muligt, hvad end det er sportsbegivenheder, opmagasinering, marked, eller andre typer af arrangementer, det er helt op til dig. Desuden kan den igen hurtigt pilles ned, når der ikke længere er brug for den, så det er også en effektiv midlertidig løsning.

Bidro aflang Ledflex

Gode tilpasningsmuligheder

Det, der dog er den største fordel ved Tälthallen, er, at den kan tilpasses nøjagtigt til dine behov. Firmaet bag Tälthallen, O.B.Wiik, har et stort udvalg af forskellige Tälthaller klar til levering. Men passer de ikke lige til det, du har behov for, kan du få lavet din egen Tälthall, der laves efter dine specifikke mål, eller du kan få lavet ændringer på den, hvis du allerede har fået en leveret. De er netop bygget op på sådan en måde, at de nemt kan justeres til dine behov, hvad end du vil have en Tälthall på mere end 45 meter i længden, eller 8 meter i højden. O.B.Wiiks eksperter er klar til at hjælpe dig, hvis du overvejer at bruge en Tälthall.

Sikkerheden er i top

Når den skal beskytte mod alt slags vind og vejr og temperaturer mellem -30 og 70 grader, er det essentielt, at sikkerheden er helt i top. Derfor er der også sørget for, at Tälthallen lever op til de gældende standarder, når du skal bruge den. Skelettet er lavet til at holde i mange år, og teltdugen er særligt udviklet til at være modstandsdygtig over for det nordiske vejr og isolere arealet indenfor. Det er blandt de stærkeste tekstiler udviklet, så du kan være sikker på, at det ikke går i stykker, og der er altid en 5 års garanti på dugen mod eventuelle produktionsfejl. Derudover holdes teltet og teltdugen sammen med et specialdesignet kabelsystem, der sikrer en endnu længere holdbarhed, så du kan få endnu mere glæde af den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe